EŞEC pentru Gheorghe Falcă! Ce NU I-A IEŞIT

EŞEC pentru Gheorghe Falcă! Ce NU I-A IEŞIT

Obişnuit să-i aibă pe toţi la degetul mic (la Arad cel puţin) lui Gheorghe Falcă, primar al municipiului şi co-preşedinte al PNL Arad, nu-i prea convine atunci când lucrurile nu ies aşa cum vrea el.

Bunăoară, nu i-a picat tocmai bine refuzul deputatului Ştefan Dalca (ex-PPDD) de a se înrola în PDL (pardon, PNL!).

Asta în pofida tuturor eforturilor făcute în acest sens, între care şi o întâlnire care ar fi avut loc la Bucureşti între respectivul deputat şi fostul său coleg de partid, Cătălin Ţiţirigă (fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PP-DD).

Cu alte cuvinte, „pepedizarea” PDL Arad (mai nou, PNL), laolaltă cu alte argumente (sic!), n-a fost suficientă pentru a-l convinge pe deputatul Dalca să se facă de râs.

UPDATE/ Cătălin Ţiţirigă neagă că ar fi avut loc întâlnirea de la Bucureşti cu deputatul Ştefan Dalca şi susţine că nu a discutat vreodată cu Gheorghe Falcă despre aducerea parlamentarului în noul PNL. „Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, pentru că nu am discutat niciodată cu domnul Gheorghe Falcă despre aducerea deputatului Ştefan Dalca în partid”, a declarat viceprimarul Cătălin Ţiţirigă.

  1. Nulitatile de care este inconjurat il ridica pe acest individ….El crezanduse a tot stiutor,…..probabil si cel mai destept individ de pe planeta……Au mai fost 2 pana in decembrie 1989!!!!

    Raspunde
  2. Ghita politician bunicel dar caracter 00000000 ! Este puternic prin faptul ca se inconjoara de oameni slabi .

    Raspunde
  3. nu-l mai stresati pe ombilco del mondo.el trebuie sa ctitoreasca aradul modern si chiar Romania moderna.nu are timp de rautatiile noastre.

    Raspunde
  4. Ţiţirigă ,altu bun semianalfabet ,beţivan notoriu ,pocherist ,,dacă” ar ajunge la putere adică primar al Aradului ,în cel puţin un an ar vinde totul şi scaunele din primarie!

    Raspunde
  5. Toti psd isti frustrati au scris comentarii ….:))))) vai de mama voastra

    Raspunde
  6. Aper sa vina un razboi , sa primim arme si sa ne facem singuri dreptate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.