Este CEA MAI PERICULOASĂ CELEBRITATE a Internetului! Ce pățesc cei care îi caută pozele!

Este CEA MAI PERICULOASĂ CELEBRITATE a Internetului! Ce pățesc cei care îi caută pozele!

Criminalii cibernetici se folosesc, adesea, de evenimente sau de persoane celebre pentru a distrage atenţia utilizatorilor neavizaţi. Anual, o celebră companie care activează în domeniul securității informatice realizează un top al celebrităților care sunt folosite pentru a atrage vizitatorii pe site-uri periculoase.

Anul acesta modelul şi actriţa celebră Kelly Brook (de 25 de ani) ocupă locul I fiind un pericol pentru toţi cei care caută poze cu ea pe Internet. Katie Price este a doua pe listă, urmată de Nick Grimshaw, Rita Ora şi Victoria Beckham.

Toţi cei care caută pe Internet imagini cu frumoasa Brook riscă să fie atraşi pe site-uri pline de viruşi care pot prelua controlul calculatoarelor sau pot fura informaţii importante, avertizează McAfee.

Cheryl Cole, vedeta de pe prima poziţie de anul trecut, a ajuns în 2015 pe locul a 18-lea, după ce s-a căsătorit şi şi-a schimbat numele în Cheryl Fernandez-Versini, un nume mult mai greu de reţinut.

Kelly Brook4 Kelly Brook2

British Actress and Model Kelly Brook pictured at the "Giles Deacon Party," held at the Elms Lesters Painting Rooms in London, England, UK.

Kelly Brook 3

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.