Este OFICIAL: Cine sunt CANDIDAŢII propuşi de ALDE pentru funcţiile de viceprimar al Aradului şi vicepreşedinte al CJA

Este OFICIAL: Cine sunt CANDIDAŢII propuşi de ALDE pentru funcţiile de viceprimar al Aradului şi vicepreşedinte al CJA

ALDE Arad intră în lupta electorală în cadrul Platformei Social Liberal Creștine (P.S.L.C.) cu candidați susținuți pentru pozițiile de vicepreședinte de Consiliu Judeţean și viceprimar al Aradului, anunţă conducerea partidului într-un comunicat de presă.

„Pentru ALDE Arad, domnul Florin Galiș a fost și este opțiunea fermă pentru schimbarea administrativă a Municipiului Arad. După negocierile purtate cu partenerii de la PSD și PNȚCD Arad, liberal-democrații arădeni au ales să își unească forțele într-o construcție politică anti-Falcă de o anvergură similară celei din 2012 (U.S.L.). În cadrul acestei construcții, toți partenerii îl susțin pe domnul Florin Galiș pentru a ocupa poziția de viceprimar al Aradului, ceea ce constituie garanția unei reforme profunde a mentalității în administrația publică locală. De aceea ALDE Arad a optat să renunțe la o candidatură proprie la Municipiul Arad, punând mai presus o posibilitate consolidată de a produce schimbarea. De asemenea, tot din partea Platformei, domnul Daniel Trifon va fi susținut pentru ocuparea poziției de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. În această formulă, ALDE Arad consideră că și la nivelul conducerii județului Arad se poate produce schimbarea mult  așteptată de arădeni”, se arată în comunicat.

„Am decis să accept propunerea ALDE, și mai apoi a P.S.L.C., pentru că în momentul de față Aradul este ca o zonă calamitată, de război, cu tranșee peste tot, a se citi lucrări neterminate sau prost executate și cu multe bătălii pierdute la activ. De aceea consider că un fost ministru al apărării cum e Mihai Fifor poate gestiona acest «teatru de război». Unindu-ne forțele, constituim o alternativă pentru arădeni, care are forța de a întoarce soarta acestor bătălii pierdute de Arad în ultimii ani”, a declarat Florin Galiș.

„Actuala opoziție din Consiliul Județean Arad, grupul PSD-ALDE, în care am demonstrat că sunt un războinic consecvent, are datoria de a prelua frâiele și de a corecta toate problemele și lacunele cu care se confruntă județul nostru. Alăturarea noastră cu PSD și PNȚCD, alăturarea a trei doctrine diferite pentru un țel comun poate părea provocatoare, dar eu cred că avem maturitatea civică și politică de a depăși lucrurile care ne despart și ne-am aliat pentru un bine mai mare. Am convingerea că identitatea noastră autentic liberală se va reflecta în proiectele Platformei”, a precizat, la rândul său, Daniel Trifon, președintele ALDE Arad.

  1. Nu stiu pt ce atatea discutii inutile. Din moment ce avem asa un oras performant, elegant, curat si dezvoltat cum drac va ganditi sa votati pe altcineva in afara de PNL ul lui Bibart/Falca.
    15 ani de dezvoltare continua, o infrastructura de invidiat, nu pe degeaba stau marile orase europene la coada care sa se infrateasca cu Aradul mai repede. Suntem mandria Romaniei, deci nu cumva sa intrerupeti drumul fulminant al acestei Urbe votand acesti onorabili domni care ar putea schimba ceva…. Doamne fereste

    Raspunde
  2. doi parveniti politic , care chiar nu au discernere SA SPUNA CEI DOI. CE-AU REALIZAT IN CARIERA?raspunsul este zero barat

    Raspunde
  3. Alde Arad este in moarte clinica , cat despre cei 2 indivizi , cateva vorbe….Galis – un specialist in falimente , incepand cu Sanevit-ul si terminand cu cele 3-4 firme proprii , Trifon – fost jurist la Romsilva , dat afara fara drept de apel ( de ce oare) actualmente …..somer si intretinut !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.