Este OFICIAL: Cine sunt PRIMII ROMÂNI care vor fi VACCINAȚI împotriva COVID-19

Este OFICIAL: Cine sunt PRIMII ROMÂNI care vor fi VACCINAȚI împotriva COVID-19

România va intra în curând în posesia primelor doze de vaccin anti-coronavirus. A avut loc o prioritizare, urmând ca anumite categorii de persoane să fie vaccinate primele.

Valeriu Gheorghiță, medicul care coordoneaza campania națională de vaccinare, a vorbit la un post TV despre acest subiect.

„Categoric, persoanele vulnerabile, ceea ce înseamnă persoane peste 65 de ani şi persoane cu boli cronice, începând de la boli pulmonare cronice, boli cardiovasculare, obezitate, diabet zaharat, neoplazii, cancere, sunt boli prioritare care îi poziţionează pe pacienţi în primele categorii ca beneficiari ai campaniei de vaccinare”, a declarat medicul.

De asemenea, printre primii beneficiari vor fi și cei care muncesc în activităţile esenţiale din infrastructura critică .

  1. Ba , mai lasati-o drac cu vaccinul asta , nu mai vindeti pielea ursului din padure… Daca faci o analogie la ce a spus Joiannis de comitetul national de vaccinare, Gyuszi Balint poate convoca un comitet de organizare a Champions League , pentru finala UTA-Real Madrid. Cred ca mai degraba prindem noi finala cu UTA decat vaccin anti covid pa vremea lu Joiannis

    Raspunde
  2. dr. Stanescu-Braila 25 noiembrie, 2020, 2:53 pm

    sa avem speranțe și sa ne vaccinam cu totii
    am încredere în vaccin

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.