Este SUPERBĂ, dar nu a mai făcut SEX de 20 DE ANI! Motivul e surprinzător

Este SUPERBĂ, dar nu a mai făcut SEX de 20 DE ANI! Motivul e surprinzător

Deși arată foarte bine, iar bărbații întorc capul după ea, a declarat că nu a mai făcut sex de 20 de ani și nici nu își dorește o relație. Singurul „mascul” cu care a împărțit patul în ultimele două decenii este Tequila, cățelul ei cihuahua.

Britt Ekland, frumoasa suedeză care a jucat în James Bond, are acum 73 de ani, dar nimeni nu îi dă mai mult de 45. Britt are o siluetă de invidiat, mulțumită zecilor de ani de Pilates și sală.

Chiar dacă are succes la sexul opus chiar și la această vârstă, actrița susține că nu mai este interesată de relații de peste 20 de ani.

36E9EA1F00000578-0-image-a-31_1470436780168

Ea spune că nu a mai făcut sex de la 50 de ani, după ce a căzut în depresie din cauza unei operații estetice eșuate. Ea și-a dorit buze mai pline, însă medicul i-a schimbat cu totul înfățișarea, iar ea a fost distrusă.

Britt susține că femeile de vârsta ei nu ar trebui să se mai gândească la sex, deoarece nu mai este cazul. Ei nu îi lipsește deloc și este foarte fericită și implinită împărțind patul doar cu Tequila, cățelul ei din rasa cihuahua.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.