Este unul dintre cei mai BOGAȚI oameni din lume, dar ÎMBRACĂ zilnic aceleaşi haine

Este unul dintre cei mai BOGAȚI oameni din lume, dar ÎMBRACĂ zilnic aceleaşi haine

A adoptat un stil unic de a se îmbrăca și asta nu pentru a se face remarcat, ci pentru că nu vrea să piardă prea mult timp în fața șifonierului.

Tricoul gri cu mânecă scurtă și hanoracul negru au devenit piesele de rezistență din garderoba lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

La o sesiune publică de întrebări şi răspunsuri, Zuckerberg a spus că are mai multe tricouri de acelaşi fel, iar modul său de a se îmbrăca face parte din filozofia eliberării de fleacurile cotidiene.

„Vreau să îmi eliberez viaţa, să iau cât mai puţine decizii cu putinţă în chestiuni neesenţiale şi să mă dedic comunităţii”, a spus Zuckerberg.

Fondatorul Facebook spune că micile decizii, de genul „cu ce mă îmbrac?” sau „ce manânc la micul dejun?” pot fi obositoare şi consumatoare de energie, iar el nu vrea să piardă timpul cu aşa ceva.

„Sunt în postura norocoasă de a servi interesele a miliarde de oameni. Şi simt că nu-mi îndeplinesc misiunea dacă îmi risipesc energia pe lucruri prosteşti sau frivole”, a explicat Zuckerberg.

zuckewrberg-comp-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.