Ești nemulțumit de starea DEPLORABILĂ în care au ajuns PARCURILE ARĂDENE? Poți face o sesizare la Protecția Consumatorului

Ești nemulțumit de starea DEPLORABILĂ în care au ajuns PARCURILE ARĂDENE? Poți face o sesizare la Protecția Consumatorului

Arădenii care merg în parcuri, mai ales părinții și copiii, știu că aceste spații, în loc să fie o oază de relaxare destinată petrecerii plăcute a timpului, sunt un motiv de stres și un risc pentru cei mici. Pentru că Primăria a ignorat orice sesizare anterioară, prin care cei de la USR Arad au cerut remedierea stricăciunilor precum și pază eficientă, cu dare în gestiune, aceștia consideră că se impune sancționarea primarului, în calitate de responsabil pentru administrarea acestor facilități.

Pentru întreținerea și reparația parcurilor și locurilor de joacă, inclusiv pentru curățenie zilnică, au fost alocați din bugetul local 1,5 milioane de lei. Cu toate acestea, starea lor este deplorabilă, iar copiii sunt expuși rănirii din cauza bureților de protecție rătăciți sau lipsă, a balansoarelor defecte, stâlpilor de iluminat care permit accesul facil la curentul electric, băncilor rupte sau cu mânere lipsă, lipsei gardului de protecție la tobogan, WC-urilor publice în paragină, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad. Conform Legii administrației publice locale, primarul unei localități „coordonează realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes local”.

USR Arad pune la dispoziția arădenilor un formular de sesizare adresată Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, pentru a reclama serviciile publice necorespunzătoare, de genul neregulilor din parcuri și locuri de joacă. Formularul poate fi accesat la adresa goo.gl/XFqKfa, urmând a fi completat și trimis ulterior la e-mail: reclamatii.arad@anpc.ro sau depus direct la sediul comisariatului din Arad, Str. Revoluţiei, numărul 50.

Sergiu Vlad: „Calitatea serviciilor publice oferite arădenilor lasă de dorit, de la salubrizare la căldură, de la investițiile în infrastructură la spații verzi. Avem un primar indiferent față de nevoile cetățenilor, incapabil să gestioneze cele mai simple probleme. Vom avea ocazia să îl sancționăm prin vot dar până atunci cetățenii trebuie să pună presiune, să mișcăm de acum lucrurile.”

 

Loading...
  1. De problema ‘ PASAJELOR” nu va ocupati ?

    Raspunde
  2. Inseamna ca sunteti foarte multumiti de guvernarea PSD, de cresterea preturilor , de cresterea de noi taxe si impozite, de lipsa totala a investitiilor, de accesarea zero a fondurilor europene.

    Raspunde
  3. BOSCHETARILOR ! Dupa ce ca distrugeti toate spatiile verzi si faceti multa mizerie, tot voi faceti si reclamatii. Bine v-a facut MIREL PALADE,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.