„Eu aleg România”, eveniment deosebit dedicat Anului Centenar: Concerte, spectacole și jonglerii îi așteaptă pe arădeni în fața Primăriei

„Eu aleg România”, eveniment deosebit dedicat Anului Centenar: Concerte, spectacole și jonglerii îi așteaptă pe arădeni în fața Primăriei

Primăria Municipiului Arad, Radio România Timişoara și ARADFM vă invită, în perioada 15  septembrie – 18 noiembrie 2018, pe Platoul din fața Palatului Administrativ, la expoziția de panouri Eu aleg România, ediţie dedicată Anului Centenar.

Cele 10 panouri prezintă 100 de momente esențiale din istoria poporului român. Un QRCODE cu trimitere către aplicația online a proiectului www.eualegromania.ro, permite doritorilor accesul la informații detaliate cu privire la acest proiect.

Spectacolul de deschidere va avea loc sâmbătă, 15.09.2018, la ora 19, constituind un eveniment artistic în stilul concertelor live de muzică istorică, însoțite de coregrafii și teatru medieval, un show al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music Peregrinii și al actorilor și jonglerilor din trupa Deep6 Project.

Evenimentul va ilustra vârstele istorice ale României, de la specificul antic până la perioada secolelor 19 și 20, iar coregrafia va include prezentări de arme, jonglerii medievale cu steaguri, scene de bătălie și momente interactive. Fiecare spectacol se va încheia cu un show incendiar de lumină și foc, jonglerii cu flăcări și jerbe de jar, în stilul spectacolelor de carnaval medieval.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.