Europol caută un polițist care să-l SANCȚIONEZE pe Iohannis

Europol caută un polițist care să-l SANCȚIONEZE pe Iohannis

Sindicatul Europol a anunțat, aseară, că este în căutarea unui poliţist cu „simţul răspunderii” care să îl sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a fost surprins fără mască la Congresul PNL.

„Wanted!!! Se caută poliţist cu „simţul răspunderii” pentru că şefii Poliţiei Capitalei şi l-au pierdut. Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să îl sancţioneze pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru că a fost surprins fără mască de protecţie la Congresul PNL. Aşa cum, de altfel, au fost sancţionaţi sute de mii de români simpli”, au scris, marţi seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Explicațiile pe care polițiștii de la Secția 2 din București le-au transmis atunci când au fost sesizați de un bărbat care a cerut sancționarea șefului statului au fost catalogate drept „imbecile” de sindicaliștii de la Europol. Potrivit acestora, în România se aplică legea în funcţie de statut, poziţia socială şi directivele primite de la partid.

Anunțul Europol a fost făcut „ca urmare a explicaţiilor imbecile oferite de şefii Poliţiei Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetăţean că nu au putut aplica sancţiune preşedintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun poliţist care să constate prin „propriile simţuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecţie.”

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenţei românilor care au îndurat toate restricţiile aplicate după ureche şi trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliţia Română se aplică legea în funcţie de statut, poziţia socială şi directivele primite de la partid. Între timp, de la începutul pandemiei şi până în prezent au fost sancţionaţi mii de cetăţeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască”, a transmis Europol.

Foto: Realitatea.net


Lasă un comentariu

Your email address will not be published.