Eurovision 2014: Aceasta este ADEVĂRATA FAŢĂ a femeii cu barbă care a câștigat ediția din acest an a concursului!

Eurovision 2014: Aceasta este ADEVĂRATA FAŢĂ a femeii cu barbă care a câștigat ediția din acest an a concursului!

Câștigătorul din acest an al Eurovision-ului este reprezentantul Austriei – Conchita Wurst, unul dintre cele mai controversate personaje din istoria concursului.

Travestitul Conchita Wurst, „femeia cu barbă” din Austria a câştigat FINALA EUROVISION 2014 cu piesa „Rise like a Phoenix”, care a obţinut un total de 290 de puncte. „Barba este o declaraţie, un mod de a spune că poţi reuşi orice, indiferent de cine eşti şi de cum arăţi”, a declarat căştigătoarea Eurovision.

Ediţia din 2015 a concursului Eurovision Song Contest se va desfăşura în Austria.

„Această seară le este dedicată tuturor celor care cred într-un viitor cu pace şi libertate. Suntem uniţi şi suntem de neoprit”, a declarat Conchita Wurst.

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Olanda, cu 238 de puncte, şi Suedia, cu 218 puncte.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), au concurat în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa „Miracle”, compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen și s-au clasat pe locul 12 în concurs, cu un total de 72 de puncte. Cele mai multe puncte au fost acordate României de Moldova – 12, Spania, Austria, Israel şi Malta – câte 8.

Ca şi la ediţiile precedente, cele mai multe dintre ţări au votat pe considerente regionale, acordând punctaj maxim în special vecinilor geografici, sau pe considerente politice.

În decizia finală au contat în proporţie de 50% votul telespectatorilor şi 50% votul unui juriu de specialitate.

Foto: imgarcade.co

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.