EUROVISION/ ATAC DUR la adresa ținutei purtate de Paula Seling în Semifinala CONCURSULUI

EUROVISION/ ATAC DUR la adresa ținutei purtate de Paula Seling în Semifinala CONCURSULUI

România este reprezentată la EUROVISION 2014 de PAULA SELING și OVI, care interpretează piesa MIRACLE, cu care s-au calificat ieri-seară în finala concursului. Ținuta purtată de artistă la EUROVISION a stârnit, însă, un adevărat scandal. Iulia Albu a criticat-o dur pe cântăreață pentru alegerea făcută:

„Paula m-a căutat şi a dorit să lucreze cu mine. Din anumite motive, colaborarea nu s-a concretizat. Nu este singura care m-a solicitat şi mi-a cerut ajutorul… sunt mai multe vedete de la noi. Eu am încercat să ajut cât se poate, însă, uneori, fie din cauza programului extrem de încărcat, fie din cauza unor dificultăţi de ordin tehnic, privind anumite restricţii impuse de organizatorii show-ului, şi iau ca exemplu acest Eurovision, prefer să nu mă implic în anumite proiecte. Între scoaterea pe piaţă a noului număr „The Grand Magazine” şi celelalte proiecte pe care le am, îmi este în acest moment destul de dificil să accept solicitări care nu corespund, din anumite motive, standardelor mele”.

Creatoarea de modă susține că s-a întâlnit, la un moment dat, cu stilistul Paulei Seling. „Cererea acestuia de a replica o ţinută purtată de o vedetă internaţională, pentru show-ul Eurovision, a fost primul semnal de alarmă în ceea ce priveşte colaborarea mea cu artista. La următoarele întâlniri – nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că nu-mi place să fac asta – a existat o rochie şi un concept de ţinută de scenă pe care, în cele din urmă, am preferat să nu le dedic proiectului Eurovision. Mai mult decât atât, mi se pare penibilă şi jignitoare declaraţia conform căreia  Paulei i-ar fi aparţinut designul sandalelor pe care le poartă. Aceasta, în contextul în care încălţările nu sunt decât o replică a celebrelor sandale-gladiator semnate Tom Ford şi purtate, la un moment dat, de Jennifer Lopez. În concluzie, Paula Seling poartă o rochie şi sandale copiate, la Eurovision!”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

 

  1. Daca pe coechipierul Paulei il chema Ovi Leberwurst,iar distinsa Paula era aproape dezbracata si cu barba,precis luam locul I….voi ziaristii nu realizati ca scrieti bazaconii,iar premiile se dau dupa cu totul alte criterii?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.