Eusebiu Pistru: „Fiecare are dreptul să-și aleagă drumul propriu”

Eusebiu Pistru: „Fiecare are dreptul să-și aleagă drumul propriu”

Întrebat cum comentează demisia fostului președinte interimar al ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, actualul lider județean, a declarat că „o demisie nu se comentează, fiind un act unilateral de voință, se ia act de ea”.

Totuși, Pistru adaugă că Galiș nu a fost tocmai corect atunci când a vorbit despre voința de dialog în interiorul filialei. „Nu știu de ce domnul Galiș susține că nu a existat dialog, domnul Șcheau l-a contactat de mai multe ori în această perioadă să discutăm, să analizăm, cum putem contribui fiecare la consolidarea organizatiei. A refuzat elegant, printr-o glumă propunerea domnului Șcheau spunând «Aștept să vină primăvara și mai vorbim». Atitudinea domului Galis confirmă faptul ca acesta nu s-a împăcat cu gândul că a fost schimbat din funcție. A fost o decizie a conducerii naţionale. Respect decizia, dar motivele pentru care nu a vrut să facă echipă nu stau în picioare”, a declarat Eusebiu Pistru.

Deputatul a mai spus că numărul membrilor ALDE Arad creşte săptămânal. „În ceea ce privește echipa ALDE Arad, pot să vă confirm că există interes, săptămânal numărul celor care fac pasul catre ALDE este în crestere, chiar dacă cei care parăsesc echipa încercă să transmită alt mesaj. Muncim la reconstrucția organizației, consolidăm și înființăm organizații în teritoriu. Aceste lucruri se vor vedea la primele alegeri electorale. În ceea ce mă privește, îmi văd mai departe de treabă, alături de cei care sunt în echipă, pentru ca ALDE Arad să fie acolo unde merită, o organizatie puternică, profesionistă și cu rezultate”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.