Mai multe articole din rubrica "" ↑

Eusebiu Pistru: „Investițiile străine, un adevărat record negativ în guvernarea PNL”

Eusebiu Pistru: „Investițiile străine, un adevărat record negativ în guvernarea PNL”

Eusebiu Pistru, deputat al PSD Arad, susține că investițiile străine sunt un indicator esențial al performanței unei guvernări, al încrederii în stabilitatea și perspectiva economică.

Din păcate însă, în ultimele 8 luni, sub Guvernarea PNL, s-a înregistrat un adevărat record negativ în acest domeniu, adaugă deputatul.

„Minus 338 de milioane de euro în primele 5 luni ale anului. Aceasta este cifra oficială a BNR care atestă fuga investițiilor din România condusă de Iohannis și PNL. Pentru comparație, în primele 5 luni ale anului trecut, în guvernarea PSD intrau în România 2,059 miliarde de euro. Cu alte cuvinte, guvernul Orban nu inspiră încredere, nu oferă o minimă perspectivă pozitivă pentru mediul internațional de afaceri. Iar percepția investitorilor străini se bazează pe fapte, date, acțiuni și cifre concrete. E trist dar actualmente nimic nu mai merge bine, în niciun domeniu de activitate. Oamenii așteaptă de la orice guvern rezultate nu discursuri și cu atât mai puțin minciuni. Dramatic este că această ocolire a țării de către capitalurile externe se produce tocmai acum când România are nevoie mai mult decât oricând de resurse financiare”, afirmă Eusebiu Pistru, deputat social-democrat de Arad.

Loading...
 1. Sebi, draga,
  La scoala de mecanici auto nu ai invatat ca in vremuri de criza , cu situatie incerta economic (+sanitar) si burse care se prabusesc “investitorii” aia pe care ii pomenesti stau cuminti si numara banii ori cumpara aur etc. adica fac plasamente sigure. Vrei sa vina investitorii tai auto in Arad? Pai tocmai au anuntat toti ca pun stop peste tot. Inclusiv la BMV Debrecen.
  Lasa asta cu fuga lor de Romania si spune-i negrului pesedist care scrie comunicatele sa mai scrie si pentru oameni informati nu doar pentru analfabeti functional.

  Raspunde
 2. FELICITARI. mai nou acest anafabet functional pe nume PISTRU vorbeste despre investitii,PISTRU daca cineva te intreaba ce inseamna investie?. cred ca spui ca este un joc de societate a analfabetilor functionali. sau spui, “copii spun lucruri traznite”

  Raspunde
 3. Tusstthhh d-aci , traseist manelist , care esti , mai ai tupeu sa-ti arati mocarina de sobolan !?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.