EMOȚIONANT/ Sebișenii, UNIȚI și alături de David Creț, un copil care luptă cu o boală cumplită

EMOȚIONANT/ Sebișenii, UNIȚI și alături de David Creț, un copil care luptă cu o boală cumplită

Artiști cu suflet cald de pe Valea Crișului Alb vin în sprijinul lui David Creț, un copil din Sebiș de doar 10 ani diagnosticat cu chist tumoral osos.

Evenimentul cultural – caritabil „Un pas spre sănătate”, care va avea loc în data de 10 iulie, de la ora 16, la Casa de Cultură a orașului, îi vrea uniți pe sebișeni, pentru că doar împreună pot deveni o speranță pentru David, speranța vindecării. Lenuța Rus îi va conduce în lumea culorilor cu un vernisaj de tablouri, iar spectacolul muzical va fi susținut de Elena Voichița Suba, Daria Crișan, Cosmina Brădean, Briana Brad, Felix Alin Bejan și ansamblul folcloric Junii Cetății Dezna. În final va avea loc o lansare de carte, «Aroma timpului», a autorului Daniel Țole, acesta fiind și principalul organizator al evenimentului moderat de Andreea Dragomir.

„Donațiile și toate fondurile din vânzarea cărții reprezintă un pas spre vindecarea lui David. Vă așteptăm într-un număr cât mai frumos”, precizează organizatorii.

afis eveniment David Cret

  1. Desi nu a luat nimeni legatura cu reprezentatii cultelor religioase ,din cate stiu vor fii prezenti si dansii.Frumos ar fii fost sa fie anuntati toti pastorii si preotii din Sebis.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.