Eveniment de tradiţie la UAV: Simpozionul științific studențesc „Economia – prezent și viitor”

Eveniment de tradiţie la UAV: Simpozionul științific studențesc „Economia – prezent și viitor”

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad a găzduit zilele trecute cea de-a 20-a ediție a Simpozionului Științific Studențesc „Economia – Prezent și Viitor”, un eveniment cu tradiție al universității de stat arădene.

Deschiderea evenimentului a avut loc în prezența prorectorilor prof. univ. dr. Alexandru Popa și conf. univ. dr. Teodor Cilan, care au subliniat în alocuțiunile lor importanța implicării studenților în activitatea de cercetare.

Sala s-a dovedit neîncăpătoare, studenții din cadrul facultăților de Științe Economice și Inginerie participând în mod activ, prin susținerea de lucrări științifice.

Evenimentul  a fost finanțat de către Ministerul Educației Naționale. Echipa de proiect, coordonată de lect. univ. dr. Bogdan Gomoi, a fost fomată din  lect univ. dr. Lucia Risti, asist. univ. dr. Silviu Săplăcan, asist. univ. dr. Corina Rusu și asist. univ. drd. Raluca Simina Bilți.

„Ne bucură numărul mare al participanților, cei mai buni vor fi selectați pentru a participa la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare organizată de către Asociația Facultăților de Economie din România. Felicităm toți participanții și îi așteptăm să îi avem alături și în cadrul altor conferințe și evenimente ale facultății noastre”, a punctat lect. univ. dr. Grigorie Sanda, decanul Facultății de Științe Economice.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.