EVENIMENT/ Două zile de solemnități prilejite de instalarea noului Episcop –Vicar al Arhiepiscopiei Aradului

EVENIMENT/ Două zile de solemnități prilejite de instalarea noului Episcop –Vicar al Arhiepiscopiei Aradului

La Catedrala Ortodoxă au loc, la sfârșitul acestei săptămâni, cuvenitele evenimente prilejuite de instalarea noului Episcop –Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

Solemnităţile sunt programate în zilele de 15 şi 16 iulie, fiind un prilej de aleasă bucurie duhovnicească pentru preoţii şi credincioşii arădeni.

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a anunțat că va participa, la invitaţia IPS Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, la instalarea noului ales în demnitatea de Episcop –Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, în personalitatea Preasfinţiei Sale Emilian Nica, purtând titlul de Crişanul.

„Ca păstrători ai bisericii creştine, preoţii sunt deseori chemaţi să apere şi să cultive valorile izvorâte din Evanghelia iubirii lui Hristos pentru întreaga umanitate. Nu este o misiune uşoară, şi de aceea, alegerea unei persoane demne de această misiune este un prilej de binecuvântare şi laudă! Adresez noului Episcop urări de bine şi mult ajutor de la Dumnezeu în tot ceea ce face pentru promovarea valorilor credinţei!”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.