Examenul LanguageCert introdus în oferta UVVG Arad. Acesta se poate susține ONLINE

Examenul LanguageCert introdus în oferta UVVG Arad. Acesta se poate susține ONLINE

British Language Centre UVVG este primul centru autorizat de examinare din România care și-a deschis porţile după începutul pandemiei de COVID-19.

Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad este implicată în calitatea învăţământului preuniversitar, venind în întâmpinarea elevilor și nu numai, cu oportunităţi diversificate. Preocuparea principală a prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rector, şi a cadrelor universitare este de a fi un liant între învăţământul preuniversitar şi cel academic, astfel ca universitatea comunitară să servească nevoilor tuturor celor în domeniu.

Una dintre aceste oportunităţi este şi British Language Centre UVVG, centru autorizat pentru susținerea examenelor de competență lingvistică de limba engleză. Acesta este primul centru autorizat pentru administrarea examenelor Cambridge English din România şi printre primele din Europa, care și-au redeschis porţile pentru reluarea susţinerii prestigioaselor examene Cambridge English. Începând cu toamna anului 2020, British Language Centre UVVG a introdus un nou examen de limba engleză în portofoliul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, și anume LanguageCert – examen recunoscut de către Ministerul Educației și Cercetării din România cât și pe plan european și internațional. Acest examen se poate susține ONLINE din confortul casei proprii, candidații nefiind nevoiți să se deplaseze la centrul de examinare. Rezultatele și certificatul sunt emise în 5 zile lucrătoare de la data susținerii examenului, în format electronic, acest lucru fiind un real avantaj mai ales în această perioadă de pandemie.

De asemenea, Centrul BLC-UVVG continuă susținerea lunară a examenelor Cambridge English COMPUTER-BASED, de la nivelul Pre A1 Starters până la nivelul C2 Proficiency, în condiţii speciale de prevenţie, atât pentru candidaţii înscrişi cât şi pentru personalul administrativ care participă la sesiunile de examinare.

„Ne bucură faptul că putem veni în ajutorul comunității arădene prin introducerea examenului LanguageCert în oferta British Language Centre UVVG. După cum știți, Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad pune mare accent pe procesul de digitalizare, iar examenul LanguageCert continuă acest trend, declară Erika Vanda Blidar, managerul British Language Centre UVVG.

Informații suplimentare se pot obţine la numarul de telefon 0787.880.025, pe adresa de email blc@uvvg.ro sau pe pagina de Facebook: British Language Centre – UVVG.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.