EXCLUSIV/ Adevăratul SONDAJ de opinie, ȚINUT ASCUNS să nu-l vadă arădenii: Înfrângere USTURĂTOARE pentru Gheorghe Falcă!

EXCLUSIV/ Adevăratul SONDAJ de opinie, ȚINUT ASCUNS să nu-l vadă arădenii: Înfrângere USTURĂTOARE pentru Gheorghe Falcă!

Newsar.ro vă prezintă, în exclusivitate, un sondaj de opinie menit să facă o oarecare lumină în ceea ce privește adevăratele intenții de vot ale arădenilor.

Acesta este realizat pe un eșantion precis de cetățeni. Oamenii au dat răspunsuri exacte, fără echivoc.

Cei chestionați au fost aleși cu grijă, fiind persoane neimplicate emoțional în bătălia electorală, și în general, absente.

În plus, nu se vor prezenta la urne, așa că scrutinul este deschis oricărui rezultat!

sondaj fake

  1. Elviraaaa si FIlip?? ati inebunit de tot :)))

    Raspunde
  2. Hai Bognar !
    Suntem mai aproape ca niciodata. Putem invinge.

    Raspunde
  3. Pe bune,Orlando.Si tu incepi sa manipulezi in felul asta?E modul de manipulare specific PSD-ului.Eu am pulsul electoratului la firul ierbii si te asigur ca d.l.Falca va castiga

    Raspunde
  4. Astea sunt manipulari specifice PSD-ului.In Arad se ascund in spatele unor institute de sondare telefonica iar la finalul intrebarilor,daca ai afirmat ca votezi Falca ti se sugereaza candidatul sustinut de PSD.Daca esti om de presa adevarat,ar trebui sa relatezi doar.Nu sa manipulezi prin intermediul presei

    Raspunde
  5. Lacrimioara, de ce nu vrei tu sa-i dai si doamnei Elvira o sansa?

    Raspunde
  6. Orlandu, ai luat-o pe aratura! deci numai cacaturi pe newsar

    Raspunde
  7. Ce nemernici sunteți cu minciunile astea. Filip cu un așa procent ? Vom vedea luni. Mincinoși și manipulatori ordinari.

    Raspunde
  8. Halo, nu mai cititi rubrica de pamflet daca nu aveti suficienta capacitate intelectuala. Vedeti ca sunt destule site-uri si ziare care va pupa favoritul in dos. Cititi-le pe alea, va rog. 😉

    Raspunde
  9. ai ramas original ORLANDO! INSA UN PAMFLET E UN PAMFLET ! IAR UNII NU REUSESC SA-L GUSTE!ideea de-a face un astfel de articol destinde putin atmosfera ! e o bijuterie jurnalistica! te felicit !

    Raspunde
  10. „Cei chestionați au fost aleși cu grijă, fiind persoane neimplicate emoțional în bătălia electorală, și în general, absente.”
    Adevarat ! Total ABSENTE ! Doar le-ai „ales” matale . Mre-i „grija” , pardon , gradina domnului !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.