EXCLUSIV/ ADIO, Piaţa Catedralei! Membrii AGA, convocaţi să aprobe MUTAREA ETAPIZATĂ (Iată DOCUMENTUL)

EXCLUSIV/ ADIO, Piaţa Catedralei! Membrii AGA, convocaţi să aprobe MUTAREA ETAPIZATĂ (Iată DOCUMENTUL)

Piaţa Catedralei îşi trăieşte ultimele zile în forma în care funcţionează acum.

Potrivit Convocatorului cu nr. 1965, din 31.08.2017 (facsimil, jos), membrii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor de la SC TOP SA vor aproba, în data de 10 octombrie 2017, mutarea etapizată a „activităţii desfăşurate în Piaţa Agroalimentară din Piaţa Catedralei”.

Cu alte cuvinte, piaţa agroalimentară va dispărea din actuala locaţie tradiţională, în care a funcţionat zeci de ani, totul pentru a face loc unei ipotetice amplasări acolo a Monumentului Marii Uniri.

Sau, dacă ar fi să ne luăm după gurile rele, a unui supermarket.

De urmărit!

  1. Rusine demolatorului falca ! Aradenii nu s-au solidarizat cand a inceput demolarea stadioanelor , garajelor , samd , prin urmare marele vizionar din Brad crede ca poate sa darame oricand si orice in Arad !

    Raspunde
  2. Foarte bine! Sper sa fie o piata culturala pt. vizitatori.

    Raspunde
  3. adevarul e ca nu e chiar un loc bun pt o piata . Nu o piata de genul asteia. Care arata a …mahala

    Raspunde
  4. Nuuuu e corect locuitorii din Arad vor sa fie piață mare…nu o desființati

    Raspunde
  5. Aradenilor a cui este ARADUL ????? FALCA. DISTRUGE TOT CE A FOST TRADITIE SI FRUMOS IN ARAD .TREZITI-VA …,…

    Raspunde
  6. Ideea nu e rea. Sa faca locul pietonal, un fel de parc cu terase, continuare cu parcul Reconcilierii si Turnul de Apa pe de o parte si
    Mețianu cu pietonala ei pana la P-ța Avram Iancu. Atunci ar mai arata parca si Mețianu a pietonala…

    Raspunde
  7. ce zona pietonala visezi? acolo e plin de tigani intreaga zona e rau famata. pe demolator nu-l intereseaza decat un noul lidl acolo !!!! rusine!

    Raspunde
  8. Sc. TOP SA ARAD, prin organele abilitate de conducere,C.A.s iA.G.A. in conformitate cu Legea 31/1990, hotarasc mutarea etapizata a acestei piete. O hotarare buna se eradicheaza un focar de infectii si o locatie de activitati ilicite pentru multi.

    Raspunde
  9. aiurea, va deveni o zona plina de tigani si vagabonzi care mananca semnite, scuipa , lasa mizerii si nu va fi nimic cultural pentru aradeni! Este trist ca in loc sa imbunatatim lucrurile le stricam…totul in defavoarea cetateanului,

    Raspunde
  10. Pentru ce platim pe jandarmi si politistii locali, sa asigure ordinea si curatenia zonei.

    Raspunde
  11. In sfarsit dispare tigania bravo Falca si jos PSD.daca vor psdistii le mutam piata pe strada marului ciuda psd :))))

    Raspunde
  12. Zice că parțial supermarket și parțial parcare pentru clădirea lui Bognar…

    Raspunde
  13. Pacat ,ca din lupta politica sufera si oamenii cinstiti.
    Domnilor ce sustineti demolarea acestei piete, dumneavoastra nu ati vazut in piata numai bisnitari?
    Oare sunte-ti platiti sa defaimati acei oameni ?
    Daca stiti de existenta bisnitarilor de ce nu faceti nimic in acest sens? Daca pastrati tacerea sunte-ti la fel de vinovati ca si ,, bisnitarii,,.
    Piata Catedralei poate fi modernizata si ingrijita ,dar nu s-a dorit acest lucru ,tocmai pentru a se gasii un motiv plauzibil pentru demolare . Sursele spun ca acest motiv este desenat cu multe zerouri……..

    Raspunde
  14. piață permanentă …în centru.!??! nu gasesti nicaeri in europa…sau ff rar….pietonal sa faca atunci si piata avram iancu si sa mergi pietonal pana la parcul reconcilerii..

    Raspunde
  15. ce pietonal matracuco?? printre tigani? numai tu si vizionarul va puteti imagina asa ceva. aveti halucinatii. uita-te la Metianu. banci la pret de Dacia LOgan pe care stau tiganii si mananca seminte. e printre cele mai mizerabile locuri din oras!!!!!!!

    Raspunde
  16. Aia nu e piata .E o chestie care nu are ce cauta in fata catedralei.Intradevar, Falca este un demolator,dar acolo se poate amenaja un loc frumos.Se vor muta atunci si tiganii de acolo ca nu mai au cui sa vanda prostii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.