EXCLUSIV/ Agresorul a LOVIT-O până a DESFIGURAT-O! Femeie TÂLHĂRITĂ pe stradă, la Arad

EXCLUSIV/ Agresorul a LOVIT-O până a DESFIGURAT-O! Femeie TÂLHĂRITĂ pe stradă, la Arad

Aradul nu mai e demult un loc sigur. O dovedește, dacă mai era cazul, o întâmplare petrecută în această dimineață, în jurul orei 8, în zona pieței agro-alimentare din cartierul Aurel Vlaicu.

O femeie a fost atacată de un individ de aproximativ 35 de ani, care i-a luat poșeta și s-a făcut nevăzut. Potrivit fiicei celei tâlhărite, femeia (în vârstă de 80 de ani) se deplasa spre biserică. La un noment dat, în apropierea pieței agroalimentare, a fost lovită în cap de un tânăr de aproximativ 35 de ani, bine îmbrăcat. A căzut jos și, în pofida rugăminților de a nu mai fi lovită, a încasat mai multe lovituri în zona feței, fiind lăsată să zacă pe trotuar, într-o baltă de sânge. Cu ultimele puteri, femeia s-a ridicat și a ajuns, cu greu, la fiica sa care locuiește în apropiere. „A fost pur și simpu desfigurată, deși l-a rugat pe agresor să ia banii și să o lase în pace. A lovit-o cu picioarele în cap”, a declarat fiica victimei pentru NewsAr.ro.

Fiica femeii agresate a chemat ambulanța, a făcut plângere la Poliție și a „brăzdat” cartierul pentru a da de urma agresorului. Așa a ajuns să recupereze măcar poșeta mamei ei, care a fost găsită de un boschetar, abandonată într-un tomberon. „Am avut noroc că am găsit poșeta. Un boschetar o găsise la tomberon și când am ajuns tocmai răsfoia agenda cu numere de telefon a mamei mele”, a precizat fiica victimei.

De remarcat, că polițiștii au prelevat amprente de pe poșetă, fiind însă foarte probabil ca acestea să corespundă cu cele ale boschetarului, care este ultima persoană – alături de fiica victimei – care a atins poșeta. „Nu boschetarul e vinovat, cel care a atacat-o pe mama find un tânăr bine îmbrăcat”, a ținut să sublinieze fiica victimei.

Sursa foto: Internet

  1. foarte bine ce a spus doamna ca astia de la politie erau in stare sa-l scoata vinovat pe boschetar

    Raspunde
    • unde e bunulsimt 4 decembrie, 2016, 7:49 pm

      aia de la politie nu prea sunt in stare de nimic… pentru ca stau in birou (asta e impresia populatiei) si apar sa „ridice” si sa investigheze victimele… asa ca dragi politisti – vegheati mai mult la respectarea legii si ardeti-i pe cocalari pentru ca Aradul sa redevina mai sigur… HAI CA PUTETI!

      Raspunde
  2. Pt ce mai exista politia locala?

    Raspunde
    • sa parcheze pe loc de oameni cu dizabilitati, cum a facut d-na director a politiei locale la Jumbo. Primul loc, la 5 metri de intrare… sa nu oboseasca. Cam asta e nivelul oamenilor de decizie din Arad si care ar trebui sa vegheze la respectarea legii. Ce sa mai…

      Raspunde
  3. Politia sa-si faca treaba si gata. sa verifice camere de luate vederi, posibili martori din blocurile din apropiere etc. e de munca dar asta e meseria lor.

    Raspunde
  4. Doamne parca suntem la Vaslui

    Raspunde
  5. Si oamenii care erau in zona ce faceau?din cate am inteles era pe bulevard nu pe o strada secundara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.