EXCLUSIV/ Amendă URIAŞĂ pentru Consiliul Judeţean Arad, după ANULAREA unui CONTRACT. Despre ce este vorba

EXCLUSIV/ Amendă URIAŞĂ pentru Consiliul Judeţean Arad, după ANULAREA unui CONTRACT. Despre ce este vorba

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Arad a fost sancţionată de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) cu o amendă în valoare de 80.000 de lei (800.000.000 de lei vechi) pentru anularea atribuirii unui contract.

ANAP a sancţionat Consiliul Judeţean Arad pentru că a anulat procedura de atribuire a contractului având ca obiect „Furnizare, instalare, punere în funcţiune şi instruire personal echipamente medicale aferente proiectului «Ambulatoriu integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad – reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate»”.

Potrivit ANAP, „din documentele puse la dispoziţia echipei de control nu reiese în mod evident că autoritatea contractantă se afla în imposibilitatea încheierii contractului, respectiv nu reiese faptul că autoritatea contractantă nu mai beneficia de finanţare pentru procedura de atribuire menţionată, iar în acest caz, prin anularea procedurii de atribuire, autoritatea contractantă a încălcat prevederile art. 209 alin. (1) lit. c) din O.U.G. nr. 34/2006”.

Cu alte cuvinte, Consiliul Judeţean Arad este bun de plată pentru că nu a continuat şi finalizat proiectul legat de dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, prilej cu care s-a pierdut şi o finanţare europeană de câteva milioane de euro.

ANAP1

ANAP2

  1. sa fie imputata suma dlui TOLEA vinovat de aceasta situatie !

    Raspunde
  2. toti consilierii sa plateasca!!

    Raspunde
  3. amenda va fi platita din banii nostri iar cei vinovati ne vor rade in nas. intr-un stat normal li s-ar retine din salariu

    Raspunde
  4. toti consilierii care au votat

    Raspunde
  5. tot penelist 4 mai, 2016, 8:12 am

    SCJUA o sa fie piatra de marmant pt.cei care s-au bagat in sistemul sanitar fara sa aiba experienta!!!! TOLEA asta e echipa manageriala? RUSINE SA-TI FIE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.