EXCLUSIV/ Fostă jurnalistă din Arad, acum la Paris: „E un sentiment ciudat, pentru că TERORIŞTII POT LOVI ORIUNDE ŞI ORICÂND”

EXCLUSIV/ Fostă jurnalistă din Arad, acum la Paris: „E un sentiment ciudat, pentru că TERORIŞTII POT LOVI ORIUNDE ŞI ORICÂND”

Ina Moşi, o fostă jurnalistă din Arad, stabilită de mai mulţi ani la Paris, a comentat în exclusivitate pentru newsar.ro evenimentele sângeroase din capitala Franţei: „Suntem bulversaţi şi şocaţi. Personal, am o dorinţă de răzbunare în mine. Au atins valori simple ale Franţei, au atins viaţa de zi cu zi. Ne zicem toţi că am fi putut fi noi în locul celor morţi…”, a declarat Ina Moşi, pentru newsar.ro.

„Au murit oameni care stăteau la terasă vineri seara, după ce au ieşit de la birou, într-o zonă frecventată, unde toata lumea are obiceiul să meargă”, a continuat Ina Moşi.

„Nimic nu te poate apăra”

Aceasta a povestit că şi-a sunat prietenii din Paris, să vadă dacă sunt bine. „De dimineaţă, mi-am sunat toţi prietenii ca să văd dacă sunt bine, acasă, sau dacă au fost prin zonă. E un sentiment ciudat, pentru că teroriştii pot lovi oriunde şi oricând, şi nimic nu te poate apăra. Şi ştim, cu siguranţă, că nu se vor opri aici”, a povestit Ina Moşi.

„Parisul suferă, dar nu îngenunchează!”

Fosta jurnalistă din Arad este de părere că, de această dată, teroriştii au vizat societatea franceză în ansamblul ei. „Acum, societatea franceză e vizată direct. Nu mai e vorba de Charlie Hebdo sau instituţii de stat, e vorba despre oamenii de pe stradă, de noi toţi… Au atacat Republique, pentu că locul simbolizeaza Republica Franceză. Trebuie să ştie însă toţi că Parisul suferă, dar nu îngenunchează!”, a declarat Ina Moşi pentru newsar.ro.

  1. in curand vor lovi si in Romania

    Raspunde
  2. de vina sunt europenii ca sunt prosti

    Raspunde
  3. bineinteles ca pot lovi oriunde si oricand. cine ii opreste?? de ce nu a terminat NATO cu ISIS de la bun inceput. In cateva zile ii termina pe nemernici. nu se vrea si se profita de starea asta de razboi!! acesta este adevarul!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.