EXCLUSIV: Lista lui FALCĂ pentru Guvernul Orban. CARE sunt PROPUNERILE de MINIȘTRI și secretari de stat avansate de europarlamentarul arădean

EXCLUSIV: Lista lui FALCĂ pentru Guvernul Orban. CARE sunt PROPUNERILE de MINIȘTRI și secretari de stat avansate de europarlamentarul arădean

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a făcut mai multe propuneri pentru miniştri și secretari de stat în viitorul guvern al lui Ludovic Orban.

NewsAr.ro a intrat, neoficial, în posesia listei propuse de fostul primar al Aradului.

Iată care sunt propunerile lui Gheorghe Falcă:

Gheorghe Seculici

Socrul lui Gheorghe Falcă este propus pentru o funcţie de vicepremier, pe care a mai ocupat-o pentru foarte scurt timp în Guvernul Tăriceanu. Prin această propunere, Gheorghe Falcă încearcă să repare cumva faptul că şi-a „mazilit” socrul, forţându-l să demisioneze de la conducerea PDL Arad ca să-i ia locul.

Constantin Traian Igaş

Fost ministru şi parlamentar arădean, Igaş este propus de Gheorghe Falcă pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Şi Igaş a fost, ca şi Seculici, îndepărtat de Gheorghe Falcă din PDL Arad, devenit ulterior PNL (aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie).

Eusebiu Pistru

Falcă l-a propus pe vechiul său tovarăş, care a plecat între timp la ALDE, în funcţia de ministru al Transporturilor. E tot o încercare de împăcare din partea lui Falcă şi ţine cont şi de faptul că Pistru a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Claudia Boghicevici

Scârbită de politica internă din PDL-PNL Arad, Claudia Boghicevici a „evadat” la Camera de Conturi a României. Simţind că-i este cumva datoare moral, Falcă a propus-o pe Boghicevici pentru funcţia de ministru al Muncii, pe care a mai ocupat-o şi în trecut.

Călin Bibarţ

Actualul primar interimar al Aradului a fost propus de Gherghe Falcă pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor. Prin această mutare Falcă îi face pârtie lui Sergiu Bîlcea spre funcţia de primar al Aradului, încercând astfel să se ţină, măcar de data asta, de cuvânt.

Florian Coldea

Generalul „niciodată pensionat” vine următorul pe listă, după ruda sa Bibarţ, fiind propus la şefia Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI). Nici nu-l vedeam în altă parte.

Geanina Pistru

Mâna dreaptă a lui Falcă a fost propusă pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Muncii, condus de Claudia Boghicevici. Prietenii știu de ce.

Iustin Cionca

Conform viziunii lui Gheorghe Falcă, actualul președinte al CJA ar urma să ocupe funcția de ministru al Dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Pecica va deveni municipiu.

Levente Bognar

Eternul viceprimar al Aradului a fost propus în funcția de ministru pentru românii de pretutindeni. Inclusiv a celor cu dublă cetățenie.

Glad Varga

Potrivit listei avansate de Gheorghe Falcă, actualul deputat ar urma să fie ministru al Fondurilor Europene.

Andrei Ando

Pentru directorul de strategii și comunicare al CJA va fi înființat un minister special, cel al Propagandei. Secretari de stat în noul minister vor fi Flavius Ghender și Oana Blaghi.

Ionel Bulbuc

Atenția lui Gheorghe Falcă s-a aplecat și spre Cultură, unde pentru funcția de ministru l-a propus pe actualul viceprimar Ionel Bulbuc. Secretari de stat vor fi Adrian Șimon și Daniela Pădurean-Andreica.

Răzvan Cadar

Vicepreședintele CJA a fost propus pentru funcția de ministru al Sportului. De asemenea, Cadar a fost propus pentru șefia mai multor organisme: Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, Comitetul Olimpic Român și Comisia Centrală a Arbitrilor. La alegere.

Lista avansată de Gheorghe Falcă a fost mai lungă și a vizat și alte ministere, dar s-a rupt în momentul în care a fost îndesată pe sub ușa biroului lui Ludovic Orban.

De asemenea, se aude că a mai existat o listă, care conținea un singur nume: Cel al lui Gheorghe Falcă. Aceasta ar fi ajuns la Klaus Iohannis, dar președintele nu a înțeles despre ce e vorba și a aruncat-o la coș.

Acest articol este un pamflet și trebuie perceput ca atare.
  1. Codruț Marta- ministerul Economiei
    Sorin Blejnar- finanțe

    Raspunde
  2. ce fumati acolo? ceva tare? falca e dealer? capi de tuti capi este falcone? dupa ce nu ati realizat absolut nimic la nivel local acum aveti pretentii la nivel central?

    Raspunde
  3. va plictisiti tare la ziar?

    Raspunde
  4. Orlando la Cultură. Ludovic Mandolină de Bulci știe de ce.

    Raspunde
  5. pe cine la interne pe igas cel mai prost ministru care la avut vreodata internele de dupa revolutie cel care a distrus ministerul cind la condus domnule FALCA eu va cred un bun politician si un om integru dar daca sustineti asa ceva imi voi sc parerea

    Raspunde
  6. Ionca, Igas, Falca. Penali si hoti.

    Raspunde
  7. Nu vedeti ca articolule pamflet? Cine il mai baga in seama pe Falca si pe toti ceilalti?

    Raspunde
  8. Ehehei..si totusi ..Falcao …nu la uitat pe beticu ..de pistru -manelistuuu !

    Raspunde
  9. citez „Scârbită de politica internă din PDL-PNL Arad, Claudia Boghicevici a „evadat” la Camera de Conturi a României.” Nu cumva e Curtea de Conturi? Intreb pentru un prieten… Nu de alta dar conturile nu prea incap intr-o camera…mai degraba au loc in curte 🙂 🙂 🙂

    Raspunde
    • Eu as fi sesizat,mai degraba SCÂRBA…De unde atata scârbă:se stie ca nu a facut nimic notabil nici ca ministru,nici ca vicepresedinte al CJA.Un singur lucru a facut cucoana:a angajat in aparatul de stat la greu(ca doar nu achita ea salariile)a abuzat de increderea cetatenilor…

      Raspunde
  10. URA!!!!!!!!!NU ARE NEVOIE ORBAN DE EI!
    SE STIE DE CE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.