EXCLUSIV! PREMIERĂ: Horoscopul anului 2022 pentru politicienii Aradului

EXCLUSIV! PREMIERĂ: Horoscopul anului 2022 pentru politicienii Aradului

Este limpede că pentru românii de rând anul care vine pregătește o mulțime de surprize, cele mai multe, neplăcute: scumpiri pe bandă rulantă, un nou val COVID cu restricțiile aferente, concedieri din cauza falimentelor, înăsprirea terorii securisto-milițienești și multe altele. Nu trebuie să depunem armele, poate că, totuși, diriguitorii naționali și europeni vor decide, în al 13-lea ceas, să o lase mai moale, să ne dea voie să trăim un pic mai bine. Nu pentru că i-ar durea de soarta noastră, ci de frică!

Acestea fiind zise, să vedem ce le pregătesc runele politicienilor, inclusiv celor din Arad sau, vorba unui amic, dinspre Arad. Așadar…

BERBECUL

După ce ani la rând a beneficiat de behăiturile turmei bezmetice care din inepție-pardon, inerție- a pus botul-pardon, votul-berbecul a constatat că oilor nu le mai place iarba. Nu că nu le-ar plăcea, dar prostul de berbec a schimbat-o cu betoane. Cum dracu să pască, sărmanele, betoane? Așa că vor alt păstor. Mai rău, berbecul a fost trădat inclusiv de către iubita lui, Mioara, care nu a mai suportat ca el să-i pună mereu coarne! Așa că are toate șansele să o facă…de oaie.

TAUR

Furios că a apucat doar o scurtă perioadă să domnească peste vaci, pentru că a fost mai degrabă bou, taurul va avea, în 2022, o activitate intensă: va face mitinguri și proteste, va lua în coarne și va călca în copite tot ce îi va ieși în cale. Problema lui este că a devenit daltonist, plăcându-i roșul și atacând furios tot ce este galben. E ca în cântecul ăla folk: „O vacă a iubit un bou/dar bou-i bou, n-ai ce să-i faci/el mai iubea și alte vaci”. Săracul taur, adică, bou, se va trezi că vacile înșelate vor face front comun împotriva lui și nu va mai fi bun nici măcar de montă! Colac peste pupăză, cică măgarii, care nici măcar nu au zodie, au deschis niște abatoare!

GEMENI

Runele sunt absolut necruțătoare cu gemenii, pentru că au observat că aceștia s-au pupat doar de ochii lumii, fiind, de fapt, ca Abel și Cain, ba chiar mai rău. Încercând să se salveze, se vor înjunghia pe la spate, se vor scuipa și se vor blama, pentru a obține grațiile Fecioarei.

RAC

S-ar putea să aibă succes, pentru că este în firea lor să avanseze… cu spatele!

LEU

Vaaaaiiii, mama lui! Are doar dușmani: euro, dolar, lira sterlină, până și forintul!

FECIOARA

De fapt, este transexuală. Are șansă dacă se aliază cu racii.

BALANȚA

Șanse apreciabile pentru evrei, armeni și interlopi.

SCORPION

Date inexistente, dosarul este SECURIZAT.

SĂGETĂTOR

Zero șanse, liberalismul nu mai există!

CAPRICORN

Inexistent, nici nu merită să aibă o zodie.

VĂRSĂTOR

Adică, turnător. Vezi dosarul de la Scorpion.

PEȘTI

Ei, da! Singura zodie care va prospera plenar, profitând de faptul că politica e curvă!

Simion Todoca

  1. 2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.