EXCLUSIV/ Surse: Ce şanse au FALCĂ şi IOŢCU să facă parte din noul guvern PNL

EXCLUSIV/ Surse: Ce şanse au FALCĂ şi IOŢCU să facă parte din noul guvern PNL

Surse din PNL central au comentat în exclusivitate pentru newsar.ro posibilitatea ca Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, sau Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, să ocupe funcţii de miniştri într-un viitor guvern liberal, dacă va pica Guvernul Ponta.

„Gheorghe Falcă? Nu. El are o bătălie grea şi importantă de dus la Arad, la alegerile locale din 2016. De altfel, cred că nici nu îşi doreşte acum, decât, eventual, după ce va câştiga un nou mandat de primar şi va candida la alegerile parlamentare”, a precizat, pentru newsar.ro, o sursă din PNL central.

În ceea ce-l priveşte pe Nicolae Ioţcu, există posibilitatea ca acesta să preia portofoliul Dezvoltării, cu condiţia să-şi dorească. „Nicolae Ioţcu ar putea fi o soluţie. Are suficientă experienţă după două mandate de preşedinte de consiliu judeţean şi după un mandat de senator, dar trebuie văzut şi dacă pentru el este momentul oportun să facă acest pas. Din câte ştiu, el mai are multe de spus la Arad, de aceea este greu de anticipat”, a precizat sursa liberală.

  1. nu va fi nici unul nici celalat.

    Raspunde
  2. Speram ca ZERO asteptam sa faca un guvern la Jilava!

    Raspunde
  3. singurele lor sanse sunt sa se faca de ras 😉

    Raspunde
  4. orice aradean promovat la Bucuresti ar trebui sa ne faca sa fim mandri

    Raspunde
  5. Da Anka bine spus orice aradean, dar din astia doi nici unul nu este aradean nici cu sufletul nici cu inima , sunt doar doi indivizi pusi pe capatuiala!

    Raspunde
  6. S-a speram ca nu va mai exista nici un guvern Basist pentru ca ei sunt BASISTI nu LIBERALII

    Raspunde
  7. Sa speram ca nu ne vor conduce niste analfabeti cum ar fi Ioţcu,Igas…etc .Iotcu venit tractorist de la C.E.T sa ajunga ministru ….vai de noi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.