EXCLUSIV/Municipiul Arad a perceput chirie NELEGAL pentru parcarea de la Astoria

EXCLUSIV/Municipiul Arad a perceput chirie NELEGAL pentru parcarea de la Astoria

Municipiul Arad percepe, de ani de zile, nelegal, chirie pentru parcarea de la Hotelul Continental Astoria.

Potrivit informaţiilor noastre, Consiliul Judeţean Arad a descoperit recent, la Cartea Funciară, că terenul pe care se află parcarea este, de fapt, proprietatea sa, nu a municipalităţii.

Surse din Consiliul Judeţean Arad au precizat, pentru newsar.ro, că vor cere Primăriei Municipiului Arad banii din chiria încasată pe ultimii cinci ani de la Hotelul Continental Astoria. De asemenea, vor propune un schimb de terenuri, astfel încât parcarea să treacă în proprietatea Municipiului Arad iar municipalitatea să ofere Consiliului Judeţean un teren care să fie folosit pentru sistemul de sănătate, aflat în subordinea administraţiei judeţene.

Contactaţi de newsar.ro, reprezentanţii municipalităţii au cerut un răgaz pentru a se edifica asupra situaţiei.

Constantin Bîja, managerul general al Hotelului Continental Astoria, a declarat, la rândul său, pentru newsar.ro: „Noi avem un contract cu Primăria. El a fost făcut în baza unei hotărâri a Consiliului Local Municipal. Noi nu avem de unde să ştim al cui este respectivul teren”.

Conform unui cunoscut avocat arădean, dacă se dovedeşte că terenul nu este al municipalităţii, atunci contractul dintre Primărie şi Hotelul Astoria devine nul.

  1. adica inca o hotie

    Raspunde
  2. prost nu e cel care cere, este cel care da !

    Raspunde
  3. Prost e si Iotcu, ca s-a lasat fraierit atata vreme de acest hot de Falca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.