FOTO/ Senator român, PRĂDAT de HOȚI la Amsterdam: I-au FURAT hainele, banii și tableta

FOTO/ Senator român, PRĂDAT de HOȚI la Amsterdam: I-au FURAT hainele, banii și tableta

Cine se gândește că doar oamenii simpli cad pradă hoților, se înșală amarnic. Când vine vorba de preferințele acestora, senatorii nu sunt o categorie specială de români.

Dovadă vie în acest sens stă senatorul UNPR de Buzău Constantin Popa, care a fost jefuit în plin centrul capitalei Olandei. Demnitarul mergea spre Bruxelles unde urma să participe la o reuniune interparlamentară. El s-a decis, însă, să înnopteze la Amsterdam pentru a vizita frumoasa capitală şi s-a cazat o noapte la hotel.

În dimineaţa zilei de luni, politicianul şi-a găsit maşina spartă în parcarea hotelului situat chiar în centrul capitalei Olandei. Din autoturism îi dispăruseră hainele, banii şi o tabletă.

„De dimineaţă, când să pornesc spre Bruxelles, am văzut maşina spartă, iar lucrurile mele personale fuseseră furate din ea. Asta e! Am avut ghinion! Să nu mai zică lumea că doar la noi sunt borfaşi”, a declarat Constantin Popa pentru libertatea.ro.

Acesta anunţa, cu doar câteva ore înaintea incidentului, pe pagina sa oficială de Facebook, că marţi şi miercuri va reprezenta Parlamentul României la reuniunea interparlamentară cu tema „Planificarea fiscală agresivă şi controlul democratic: rolul parlamentelor”, care se va desfăşura la Bruxelles.

constantin popa

Foto: campusbuzau.ro

  1. sa vada si ei cum e sa fi furat ! Ce , numai ei sa fure? Sa stea linistit , tot rromani l-au „praduit” !

    Raspunde
  2. Deci buzoianul nostru mergea cu masina din Romania la Bruxelles. cand s-a decis sa opreasca in Amsterdam, care nu e pe ruta e mult mai departe, e la 200 km nord de Bruxelles si in loc sa-si duca banii in camera i-a lasat in masina.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.