BOMBĂ în PNL Arad: Adrian Ţolea, în echipa lui Ioţcu!

BOMBĂ în PNL Arad: Adrian Ţolea, în echipa lui Ioţcu!

Deşi prim-vicepreşedintele Adrian Ţolea (foto, dreapta) era cunoscut ca un apropiat al lui Gheorghe Falcă în PDL Arad şi, mai nou, în PNL Arad, sunt indicii care vin să contrazică acest lucru.

Deşi multă vreme s-a spus că, prin poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, Ţolea e omul lui Falcă din coasta lui Ioţcu (preşedintele CJA), imaginile surprinse duminică, la Tăcăşele, sunt de natură să ne pună pe gânduri.

Astfel, Adrian Ţolea a fost zărit mai mereu în echipa lui Nicolae Ioţcu, alături de primarii despre care se ştie că-l susţin, în partid, pe preşedintele Consiliului Judeţean. Şi au părut să se simtă bine, cu toţii, de unde se poate trage concluzia că relaţiile dintre Ioţcu şi Ţolea nu mai sunt la fel de încordate ca odinioară. Ba dimpotrivă!

De urmărit!

P.S. Poate şi din acest motiv, conferinţa de presă pe care prim-vicepreşedintele PNL Arad Adrian Ţolea ar fi trebuit să o susţină marţi, la sediul partidului, a fost anulată…

 

  1. Asta e veche cu Tolea ca il barfea pe Falca cu fiecare ocazie in cercuri nu tocmai restranse. Nicicu Iotcu nu prea cred ca se intelege perfect.

    Raspunde
  2. hop si Urzica Cristian in poza 🙂 un alt sustinator al lui Iotcu Nicolae

    Raspunde
  3. Pthui drace, creaturile astea au fete de rezidenti la ospiciu, iar daca vor ramane la carma politicii aradene si dupa 2016 inseamna ca ne meritam soarta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.