Expertiză CONTESTATĂ în cazul logodnicilor morți în accidentul de la Șicula

Expertiză CONTESTATĂ în cazul logodnicilor morți în accidentul de la Șicula

Procurorul de caz a contestat expertiza realizată în cazul accidentului de iarna trecută, de la Șicula, în care doi tineri proaspăt logodiți au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost lovită, în cadrul unei manevre de întoarcere, de un bolid care circula cu o viteză uluitoare.

Potrivit informațiilor noastre, între altele, expertiza contestată „mută” de pe o bandă pe alta inclusiv locul impactului dintre cele două autovehicule, lucru neacceptat de rudele victimelor și, iată, nici de procurorul de caz.

Vom reveni cu amănunte, inclusiv cu o filmare în care se poate observa viteza foarte mare a mașinii care a lovit autoturismul în care se aflau cei doi logodnici.

 

 

  1. cum adica a fost mutat locul accidentului? pai nu exista fotografii? politia nu a facut masuratori? incredibil ce se intampla in tara asta !! 🙁

    Raspunde
  2. sa nu uitam ca porcul care a provocat accidentul a si fugit in strainatate ca un las ordinar

    Raspunde
  3. Nu a fugit în străinătate,acolo locuieste,nu vorbiti până nu stiti!

    Raspunde
  4. De ce numim „porcul care a provocat accidentul”? A provocat accidentul pentru ca cealalta masina a intors fara sa se asigure? Da ok,a avut viteza si este vinovat pentru adta, dar soferul masinii care a intors masina fara a se asigura nu e cumva vinovat pentru accident? Daca se adigura ,nu se intampla nimic…sau nu e vinovat ca nu avea bolid si nu locuia in strainatate?

    Raspunde
  5. degigur ca ambii soferi au avut o vina dar totul putea fi evitat daca nu se circula cu 200 la ora

    Raspunde
  6. cum nu prea e politie in arad, nu sunt radare fixe, iar sansele de amenda pentru viteza sunt zero, multi circula in localitate cu cat vor muschii lor, binenteles ca mortu e devina tot timpul, ca de ce a iesit fara sa se asigure?
    daca circula regulamentar cu 50km sunt sigur ca avea timp sa opreasca si daca tot il lovea nu murea nimeni, cum nimeni nu circula cu 50km in localitate astfel de accidente vor continua

    Raspunde
  7. […] ce procurorul de caz a contestat expertiza realizată în acest caz iar Florin Soltesz, tatăl unuia dintre tinerii morţi în accident, s-a legat cu lanţuri de […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.