Mai multe articole din rubrica "" ↑

Explozie de cazuri noi de CORONAVIRUS la Arad! Patru persoane AU MURIT în ultimele 24 de ore

Explozie de cazuri noi de CORONAVIRUS la Arad! Patru persoane AU MURIT în ultimele 24 de ore

Creștere alarmantă a numărului de cazuri noi de coronavirus la Arad, unde în ultimele 24 de ore au fost înregistrate și patru decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 33 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), asta după ce în ziua precedentă au fost înregistrate doar 4 cazuri noi.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 7 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 932 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 386 sunt vindecate, 200 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 312 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4 decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 942 persoane iar 200 de persoane sunt în izolare.

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.