EXPLOZIE și INCENDIU într-un CARTIER DE LUX din Arad. Un bărbat a fost ARS și șase locuințe au fost DISTRUSE (FOTO + VIDEO)

EXPLOZIE și INCENDIU într-un CARTIER DE LUX din Arad. Un bărbat a fost ARS și șase locuințe au fost DISTRUSE (FOTO + VIDEO)

Un incendiu de proporții a avut loc azi-noapte în Cartierul Verde, în urma exploziei unei butelii exterioare de gaz, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

În incendiu au ars patru apartamente și alte două parțial. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a suferi arsură pe față și pe membrele superioare, fiind transportat de SMURD la Spitalul Județean.

La incendiu s-au deplasat impresionante forțe de intervenție coordonate de ISU Arad.

„La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuințe. Având în vedere faptul că locuințele au acoperiș comun, incendiul s-a extins și la acoperișul locuințelor vecine. În urma exploziei a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, acesta fiind transportat de SMURD TIM la UPU Arad. Incendiul a fost lichidat la ora 05,20. Au ars patru apartamente și au fost afectate alte două (acoperisul ars și pagube provocate de apă). Au ars în total aproximativ 350 – 400 mp de acoperiș. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, transmite ISU Arad.

Foto + video: ISU Arad

  1. Pacat de oamenii aflati intr-o situatie foarte grea.
    Dar sa numim niste grajduri pentru gaini/pui, transformate in locuinte, fara pereti antifoc intre apartamente la parter/acoperis, totusi este departe de lux.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.