UPDATE/ Explozie urmată de un incendiu în județul Arad. O femeie a fost grav rănită

UPDATE/ Explozie urmată de un incendiu în județul Arad. O femeie a fost grav rănită

O femeie a fost grav rănită, suferind arsuri pe jumătate din suprafața corpului, în urma exploziei unei butelii.

Un incendiu a izbucnit, joi, la o casă din localitatea Buhani, în urma exploziei unei butelii.  La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Sebiș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la nivelul bucătăriei casei. Pompieii au identificat o victimă, proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului.

Victima a fost preluată în viață de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE/ „În această dimineață, în jurul orei 10:45, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Buhani. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări de fum, la nivelul bucătăriei. În urma recunoașterii, pompierii au identificat o victimă, proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit arsuri de gradul 1, 2 și 3, pe aproximativ 50% din suprafață corpului. Victima a fost preluată în viața de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite. În urma flăcărilor, mobilierul din bucătărie a fost distrus, iar pereții din încăperile casei au fost degradați.  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise. Cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări”, informează purtătorul de cuvânt la ISU Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Sursă galerie foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.