Expo Arad găzduiește Demo Plast Vest

Expo Arad găzduiește Demo Plast Vest

În perioada 21-24 iunie, Expo Arad găzduiește Demo Plast Vest, eveniment dedicat specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice. Conceptul DEMO PLAST este concentrat pe oferirea de soluții moderne la problemele întâlnite de specialiștii companiilor din România în procesele de producție și prelucrare a maselor plastice, cauciucului și materialelor compozite.

Organizarea Demo Plast în vestul țării, la Expo Arad, este un beneficiu pentru o zonă industrială foarte dinamică și dezvoltată. Este cunoscut faptul că prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse.

În vestul ţării sunt concentrate foarte multe companii de producţie care activează în domeniul prelucrării materialelor plastice şi conexe, fiind zona reprezentativă în România.

Respectând conceptul „DEMO”, la DEMO PLAST se va pune accentul pe practică și vor putea fi văzute la lucru cele mai recente echipamente ce înglobează inovații Industry 4.0 și IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta soluții pentru întreg lanțul de proces în producția componentelor din plastic, cauciuc și compozite.

În plus, se va organiza o zi de întâlniri de afaceri în cadrul DEMO PLAST VEST.

În fiecare din cele trei zile se vor aborda tematici de actualitate și de mare interes pentru specialiștii care activează în industria românească în cadrul Forumului DEMO PLAST VEST 2017, după cum urmează:

Ziua I – 21.06.2017: Industria de mase plastice din zona de Vest – Atragerea de noi clienți, furnizori, parteneri și specialisti

Ziua II – 22.06.2017: Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare

Ziua III – 23.06.2017: Noi tehnologii și inovații – Noi echipamente și materiale pentru industria prelucrării maselor plastice.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, în calitate de gazdă a acestui eveniment, consideră că parteneriatul cu Tehnic Media, în privința celor două evenimente Demo Metal Vest și Demo Plast Vest, este o oportunitate pentru întreaga zonă de vest, în general, dar și pentru multitudinea de firme din industria prelucrării metalelor și a maselor plastice din Arad și împrejurimi, în special.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.