Expoziție aniversară Gigi Budiu, la Chișineu-Criș

Expoziție aniversară Gigi Budiu, la Chișineu-Criș

Europarlamentarul Iosif Matula a fost promotorul unui eveniment de excepție, dedicat unui om deosebit, iar data evenimentului a avut, de asemenea, o semnificație aparte: Floriile. Astfel, Gigi Budiu a fost protagonistul vernisajului foto de la Chișineu-Criș, cu o expoziție aniversară, printre fotografiile prezentate numărându-se și cele ale regretatei Emanuela Șuclea, respectiv ale lui Claudiu Ștefan Condurache, un promițător împătimit al artei fotografice.

Vernisajul a avut loc la Old Lady s Pub, unde Călin Crețu a sprijinit, și de această dată,  buna desfășurare a unui eveniment artistic.

Cei prezenți au admirat peisaje, portrete, dar și imagini de colecție din zone reprezentative din Chișineu-Criș și nu numai. De asemenea, cuvintele invitaților au conturat imaginea unei seri de excepție, în cadrul căreia au putut fi admirate lucrări de artă fotografică.

Gazda evenimentului, europarlamentarul Iosif Matula, i-a avut ca invitați, pe lângă fotografii Gigi Budiu și Claudiu Ștefan Condurache, pe Mircea Boran, președintele Foto Club Arad, pe bace Toghiere, dar și familia Șuclea din Nădab. Seara a fost una încărcată de emoție, în amintirea artistei Emanuela Șuclea. Totodată, Gigi Budiu, vicepreședintele Foto Club Arad și-a aniversat cei 65 de ani prin această expoziție.

„Gigi Budiu este un om deosebit care a fost apreciat și la Bruxelles. Merită tot respectul și considerația noastră pentru munca fotografică extraordinară”, a declarat Iosif Matula.

Gigi Budiu, vizibil emoționat la evenimentul dedicat activității sale, a mulțumit tuturor celor prezenți pentru faptul că s-au gândit să găzduiască expoziția sa aniversară și în Chișineu-Criș.

Vernisajul a fost realizat cu sprijinul Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.