Expoziție de fotografie, în fața Primăriei: Arădenii, surprinși în cotidian

Expoziție de fotografie, în fața Primăriei: Arădenii, surprinși în cotidian

Expoziția de fotografie „Oameni“ a autorului Radu Dumitrescu va putea fi văzută, în perioada 28 iulie – 10 august, pe platoul din fața Palatului Administrativ din Arad.

Expoziția, care cuprinde 60 de fotografii realizate de Radu Dumitrescu, este un rezultatul demersului autorului, de a documenta viața așa cume ea, neregizată, uneori tragică, alteori comică, uneori dramatică, alteori extatică, dar mereu interesantă și niciodată anostă.

În opinia autorului, expoziția reliefează momente din banalul cotidianului arădean, momente ce trec foarte ușor neobservate dacă nu ești atent și dacă nu le cauți.

Fotografiile prezintă instantanee din viața cotidiană arădeană, portrete de oameni simpli, necunoscuți dar și diverse locuri din oraş.

  1. Radu Dumitrescu 29 iulie, 2021, 2:17 pm

    Vă mulțumesc pentru atenția pe care o acordați fotografiilor mele, dar trebuie să menționez că expoziția nu reliefează momente din banalul cotidian arădean, așa cum articolul pretinde că ar fi opinia mea. De asemenea fotografiile nu prezintă doar instantanee din Arad, așa cum în mod greșit lasă să se înțeleagă autorul acestui articol.

    Imaginile nu reprezintă doar oameni din Arad. Există poze și din Timișoara, din Cruceni, din Văliug…

    Cu recunoștință pentru atenția acordată si cu speranța că nu v-am supărat cu această precizare,

    Radu Dumitrescu,
    autorul fotografiilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.