Fă un bine! Adoptă un suflet! O poți face oricând, dar mai ales azi

Fă un bine! Adoptă un suflet! O poți face oricând, dar mai ales azi

Primăria Municipiului Arad și Gospodărirea Comunală vă invită astăzi, 24 iulie 2021, începând cu ora 10, la o expoziție canină cu adopție.

Aceasta se desfășoară la adăpostul public pentru câini, situat pe Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Intenția organizatorilor este și aceea de a reuni iubitorii de câini în incinta adăpostului, pentru a discuta și căuta la fața locului soluții de îmbunătățire a vieții patrupedelor.   

Evenimentul începe cu vizitarea adăpostului, prilej cu care sunt prezentați câinii găzduiți, modul în care sunt îngrijiți, prilej de dialog despre cum li se pot îmbunătăți condițiile de viață.

Important: Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibă asupra lor actul de identitate, pentru completarea documentelor de adopţie.

„Pe toți cei care iubiți animalele și rezonați sufletește cu situația câinilor găzduiți în Adăpostul public de pe str.Bodrogului, nr.1, vă invit, sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 10, să discutăm, la fața locului, despre cum putem îmbunătăți viața acestora”, este invitația lansată arădenilor de viceprimarul Lazăr Faur prin intermediul paginii personale de Facebook.

De altfel, subliniază Municipalitatea, toți cei care doresc să adopte un prieten patruped sunt așteptați, de luni până vineri, între orele 9 și 15, la adăpostul public de lângă Aeroport.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.