Facebook are un RIVAL? Care este noua REȚEA DE SOCIALIZARE, tot mai POPULARĂ la nivel MONDIAL

Facebook are un RIVAL? Care este noua REȚEA DE SOCIALIZARE, tot mai POPULARĂ la nivel MONDIAL

Una din cele mai cunoscute rețele de socializare din lume, alături de Instagram, Snapchat, Twitter și, mai nou, TikTok, se pare că are un nou rival. Cei de la Facebook au luat deja măsuri și au copiat unele din serviciile oferite de acesta.

O nouă rețea de socializare a cunoscut un „boom” foarte rapid. Clubhouse avea în decembrie câteva sute de utilizatori, iar acum are peste 600.000 la nivel mondial.

Deși poți deveni utilizator Clubhouse doar pe bază de invitație de la un membru, popularitatea rețelei a crescut extrem de rapid. Acest lucru s-a datorat faptului că este bazată pe audio, pe conversații și grupuri de discuție, un tip de socializare care este foarte des utilizat mai ales de când a izbucnit pandemia.

Cei de la facebook au simțit amenințarea și au luat măsuri. Potrivit specialiștilor, aceștia au clonat efectiv idei și servicii de la Clubhouse și le-au implementat în propria platformă.

Facebook este implicat în mai multe procese antitrust, cu toate acestea este binecunoscut faptul că obișnuiește fie să îți copieze rivalii, fie să îi cumpere, cum s-a întâmplat cu Instagram și Whatsapp.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.