Facebook îți va oferi o NOUĂ FUNCȚIE pentru a TE EXPRIMA MAI UȘOR. Despre ce este vorba!

Facebook îți va oferi o NOUĂ FUNCȚIE pentru a TE EXPRIMA MAI UȘOR. Despre ce este vorba!

Inginerii de la Facebook testează, în prezent, introducerea unei noi funcții menită să extindă segmentul video.

Aceasta ar urma să ofere posibilitatea ca utilizatorii să poată posta videoclipuri ca răspuns la anumite mesaje postate de prietenii lor.

Un grup restrâns de utilizatori primesc acum un mesaj de tip pop-up deasupra simbolului camerei telefonului mobil care le comunică acestora că de acum înainte pot include și videoclipuri în răspunsurile pe care le transmit altor utilizatori, scrie digitaltrends.com.

Funcția este testată în prezent pe sistemele de operare iOS și Android, precum și pe versiunea de internet a aplicației dedicate rețelei de socializare. Detaliile privind versiunea aplicației pentru calculatoarele de birou sunt deocamdată, însă, foarte puține.

Pentru a putea posta un videoclip pe aplicația Facebook, utilizatorii trebuie să atingă simbolul camerei telefonului mobil, ca și cum ar dori să posteze o fotografie, și se vor conecta la camera telefonului ceea ce le va permite să înregistreze sau să distribuie un videoclip. Același procedeu va fi realizat pentru a răspunde la un mesaj cu un videoclip care deja se află stocat în dispozitivul mobil al utilizatorului rețelei.

În prezent, utilizatorii pot răspunde la un comentariu cu o fotografie sau cu un alt mesaj text, putând fi adăugate de asemenea simboluri animate.

Foto: marketingland.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.