Facebook-ul patrupedelor LANSAT, marți, la Paris

Facebook-ul patrupedelor LANSAT, marți, la Paris

Au hoteluri, restaurante, saloane de înfrumusețare și chiar linii de îmbrăcăminte special create pentru ei, însă, le lipsea o rețea de socializare doar a lor, a patrupedelor. Acest vis al necuvântătoarelor va deveni, însă, realitate începând de azi, când la Paris se lansează oficial Dogfidelity, un Facebook al celor mai buni prieteni ai oamenilor. Trei parizieni s-au gândit că stăpânii de patrupede au nevoie de un spațiu virtual destinat, care să faciliteze schimburile între iubitorii de câini.

„Există deja mai multe site-uri pe care se întâlnesc amatorii de câini, dar nu presupun anumite servicii, cum facem noi”, a precizat Thierry Maupas, unul dintre cei trei cofondatori ai site-ului.

Pe Facebook-ul pentru câini, primul profil care apare este cel al stăpânilor, unde aceștia pot posta câte informații doresc. Urmează profilul câinelui, cu o mulțime de date: nume, rasă, culoarea blănii, data nașterii, activitățile practicate și bineînțeles „un număr nelimitat de fotografii care pot fi accesate și transmise”.

„Există o opțiune +câine pierdut+ pentru a semnala dispariția patrupedului și un mesaj care se cere deschis când este trimis celor înscriși în Dogfidelity pe o rază de 10 kilometri de locul în care vă aflați”, mai spune creatorul site-ului.

Pe site se poate ține online și un carnet de sănătate al câinelui, „care poate fi consultat oriunde de veterinar”. Rețeaua de socializare ar putea sta și la baza creării arborelui genealogic al câinelui prin introducerea numerelor cipurilor părinților săi. „Toți câinii cu aceiași părinți se vor regăsi ca frați, surori, frați vitregi, surori vitrege, verișori”, mai spune Maupas.

„Site-ul va fi tradus în engleză la sfârșitul lunii iunie pentru a ajunge în țările anglo-saxone, iar apoi, tot în cursul acestei veri, și în alte limbi”, precizează creatorul site-ului.

Foto: hdwyn.com

  1. Lol… :)) acum si cainele o sa-si faca selfi-uri :)) si poze in oglinda in bikini :))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.