Faci SEX dimineața? Nimeni ți-a mai SPUS ASTA până acum. Ce se întâmplă în CORPUL TĂU…

Faci SEX dimineața? Nimeni ți-a mai SPUS ASTA până acum. Ce se întâmplă în CORPUL TĂU…

Atunci când îți iubești partenerul vrei să petreci cât mai mult timp în compania sa și să interacționezi fizic cu acesta. Dar de ce să aștepți seara pentru a vă bucura de un moment de intimitate, când puteți să vă începeți ziua împreună cu o partidă de sex?!

Acest lucru vă va ajuta să vă treziţi mult mai uşor şi să debordaţi de energie întreaga zi.

Pentru că depuneţi amândoi efort fizic de la primele ore ale zilei, sexul vă va ajuta să reduceţi cu mult riscul de accident vascular cerebral. Ba chiar, aşa scapi şi de durerile de cap.

Chiar dacă ţi se pare că nu mai ai niciun chef după o partidă de sex ar trebui să ştii că pofta vine mâncând. Te vei simţi un pic obosită imediat după, dar dacă te vei ridica din pat, vei avea o zi excelentă şi plină de energie pentru că prin activitatea tocmai depusă ai ajutat la oxigenarea tuturor celulelor din corp şi ai pus sângele în mişcare.

Ba mai mult, sexul te va ajuta să arăţi şi mai bine. Dacă-ţi doreai un par mai frumos şi plin de strălucire, atunci să ştii c-ar trebui să faci mai des sex dimineaţa. Acesta stimulează producţia de estrogen.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.