A făcut o comandă online. Când i-au ajuns cumpărăturile acasă A RĂMAS ȘOCATĂ de ce a găsit în colet! Copiii săi au fost, însă, EXTREM DE FERICIȚI!

A făcut o comandă online. Când i-au ajuns cumpărăturile acasă A RĂMAS ȘOCATĂ de ce a găsit în colet! Copiii săi au fost, însă, EXTREM DE FERICIȚI!

Pentru mămicile care stau acasă și-și cresc copiii de unele singure cumpărăturile online sunt mană cerească.

Este cazul lui Harriet Stapley, o femeie de 30 de ani din Marea Britanie, care a comandat online la un supermarket niște iaurturi pentru fiul ei, însă, când i-a ajuns coletul a făcut o descoperire șocantă.

După ce și-a despachetat cumpărăturile, femeia a găsit un crab viu printre paharele de iaurt pe care le comandase pentru fiul său.

Harriet a sunat imediat la magazinul de unde își făcuse cumpărăturile, însă, cel care i-a răspuns la telefon i-a sugerat să apeleze la RSPCA (organizaţia care se ocupă cu prevenirea încălcării drepturilor animalelor). După ce aceasta a insistat, reprezentanții Tesco s-au oferit să vină şi să transporte crabul până la un lac din apropiere, însă, femeia a spus că poate face şi singură acest lucru.

„Copiii mei au dorit să ducem crabul la mare, însă nu cred că ar fi rezistat până acolo. Așa că l-am pus într-o găleată cu apă şi câteva pietre şi l-am transportat până la cel mai apropiat lac”, a povestit femeia.

SWNS_CRAB_DELIVERY_2808442a

Cazul a ajuns în presă după ce Harriet a postat fotografii pe contul său de pe o rețea de socializare.

Contactați telefonic de reporteri, reprezentanții Tesco au declarat că “supermarketul livrează comenzile dintr-un depozit din Aylesford, însă acolo nu sunt păstrate animale sau peşti vii”. Aceştia nu au idee de unde ar fi putut apărea crabul, însă, au promis că vor face toate demersurile pentru a afla cum a ajuns crustaceul în colet.

 

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.