Falcă, ACUZAT că-şi face CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ implicând personalul Primăriei

Falcă, ACUZAT că-şi face CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ implicând personalul Primăriei

Gheorghe Falcă este acuzat că-şi face campanie electorală pe banii contribuabililor arădeni, prin folosirea personalului Primăriei, angrenat în organizarea „întâlnirilor cetăţeneşti” care au loc în cartierele Aradului. Cel care îi aduce acuzele este consilierul local municipal Ionel Ciupe, preşedintele ALDE Arad.

Ciupe susţine că şase persoane din Primărie, care se ocupă cu atestarea administratorilor de imobile, dau telefoane pentru a-i convoca pe aceştia din urmă la întâlnirile cu primarul şi staff-ul său.

„În realitate, e o campanie electorală pe banii noştri. Aceste persoane îi sună pe administratori să-i convoace la întâlnirile cu primarul, pentru a discuta despre curăţenia de primăvară, dar acolo li se expun realizările administraţiei, planuri, se vorbeşte despre pavaje, pasarele, ecluze şi aşa mai departe. Este, de fapt, campanie electorală mascată”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta a precizat că va sesiza Instituţia Prefectului în acest caz.

Sursa foto: Facebook

  1. Falca face orice ar face un candidat normal la cap care vrea sa castige primaria. Ciupe, fiind un amator, mai bine ar merge la Clubul de Sah!

    Raspunde
  2. Nu inteleg prea bine acest articol si care este miza lui.Acest domn, Ciupe, ce ar fi facut daca era in locul lui Falca? Ar fi convocat opozitia sa-l denigreze?Ne-am saturat de” lupi moralisti”, Decat vorbe goale mai bine actiuni concrete care sa convinga populatia de ce merita sa-l asculte! De ALDE astia e plin esicherul politic!

    Raspunde
  3. Falca se foloseste de parghiile pe care le are. Asa fac toti care sunt in functii publice. In statele civilizate nu se intampla asta. De aici si diferenta dintre noi si ei. Acest Ciupe a sesizat o situatie anormala care desigur e considerata normala de catre multi intr-o tara anormala.

    Raspunde
  4. Olga, vorbești fără a-ți folosi mintiuța. Deși începi prin a spune că nu înțelegi articolul și nici miza lui din ceea ce spui mai departe lași impresia că te bagi în seamă doar pentru a pocni ceva care nu pocnește niciodată. Acțiuni concrete sunt acelea care au finalitate în bunăsatrea cetățenilor nu doar a unei părți dintre ei, cum este cazul de față. Diferența constă din următoarele: în timp ce Falcă s-a prezentata în Arad cu o plasă de nylon în urmă cu 12-13 ani iar acum are ditamai casă pe malul Mureșului, Ciupe, pe care nu-l cunoști are o firmă de peste 20 ani de care se ocupă și care îi asigură veniturile pentru a trăi. Fă, dacă poți, diferența.

    Raspunde
  5. Dacă acest acțiuni nu au caracter electoral, nedeclarat – desigur, atunci de ce ele au loc într-un an electoral și nu au avut loc în anii anteriori?! Ah, că Falcă se folosește de pârghiile pe care le are la dispoziție?! Da – OK; depinde cum, când și de ce. Iar la întrebările astea, lăsați oamenii să-și spună părerea, să gândească cu creierul din dotare! De ce țineți să dați lecții și explicații, atâta timp cât [vi] se vede cu ochiul liber lipsa argumentelor solide și parti-pris-ul grosolan?! Imediat împărțiți epitete și etichete, Falcă e ok, băiat deștept, ceilalți, care îndrăznesc să gândească altfel, sunt proști, slabi, șahiști, lupi moraliști. Dar voi, ce „lupi” sunteți?!

    Raspunde
  6. problema este ca SE FOLOSESC SI DE INFRASTRUCTURA SCOLARA PENTRU ACEEA;I CAMPANIE ELECTORALA. INTALNIRILE AU LOC IN SCOLI SI ALTE ASEMENEA SPATII PUBLICE PE CARE FALCA LE FOLOSESTE PENTTRU AVANTAJUL SAU ELECTORAL. asta nu e oare infractiune de abuz in serviciu??????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.