Falcă face dezvăluiri senzaționale: Aradul, fără pensionari!

Falcă face dezvăluiri senzaționale: Aradul, fără pensionari!

Nu e nici o glumă, citez exact spusele lui Falcă: „Domnul Ghinea informează greşit, aici vorbim de oamenii care ating vârstă de pensie. În Arad, de exemplu, nu e nimeni la vârstă de pensie. Cei dinaintea mea au decedat, iar eu mai am mult până la pensie.”

Știe, cumva, șeful PDL Arad, că de azi înainte toți arădenii care și-au băgat dosarele de pensionare vor muri de COVID, astfel încât el să rămână singurul pretendent atunci când va împlini vârsta? Mamă, ce economie teribilă pentru Casa de pensii! Aradul va fi iar în față, sub conducerea înțeleaptă a Câțoliberalopedelistului Gheorghe.

Cel mai probabil, banii economisiți de la fondul de pensii vor fi folosiți pentru construirea piramidei de sticlă în Piața Avram Iancu.

Aștept cu interes alegerile locale din 2024, când Falcă va fi candidatul … USR la Primăria Aradului, din calitate de președinte al filialei locale a acestui partid. Pun pariu că Falcă va face campanie fiind încălțat cu … Botoșei!

Simion Todoca

  1. TODOCA nu comenta stirea de la televiziune sub efectul lichidului ingurcitat FALCA a facut referire la fostii primari ai ARADULUI era o discutie despre pensiile speciale ale alesilor locali, din pacate fostii primari au decedat

    Raspunde
  2. Se vinde Botoșani de la tara

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.