Falcă nu se grăbeşte să finalizeze stadioanele Aradului. La Şiria îl înjură mai puţini!

Falcă nu se grăbeşte să finalizeze stadioanele Aradului. La Şiria îl înjură mai puţini!

Aşa după cum bine a observat toată suflarea fotbalistică a Aradului, dar nu numai, la Arad nu mai avem fotbal. Nici stadioane. Ba avem două, în construcţie, ar zice unii. În veşnică construcţie, am adăuga noi, riscând o cacofonie. În contextul dat, parcă se şi potriveşte.

Edilii, în frunte cu edilul şef (măria sa Jiţă Falcă), una zic şi alta fac. De exemplu Bibarţ, acest pădurar încuscrit cu epoleţii, a spus parcă, la un moment dat, că până în toamnă va fi gata „Motorul”. Dar e iarnă deja, aşa că tragem speranţe să-l finalizeze măcar la toamna care va veni.

Despre „Francisc Neuman” nici nu are rost să mai vorbim. Deşi de dimensiunile unui stadion de curtea şcolii din vest (ne referim la Occident), acesta a depăşit deja vreo două termene până la care ar fi trebuit finalizat. Îl va depăşi, probabil, şi pe al treilea…

Aşa stând lucrurile, ajungem să-i credem pe cei care spun, pe la colţuri, că Falcă nici nu e interesat să le finalizeze. Între altele, pentru că-l înjură suporterii. Aşa, chipurile, fără motiv!

Şi atunci, de ce atâta grabă?, se întreabă, probabil, Jiţă Falcă. Măcar aşa, la Şiria, îl înjură mai puţini!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.