Falcă, acuzat că şi-a însuşit proiectele lui Ciupe! „Aflat în pană de idei, le fură pe ale altora pentru a-şi face campanie”

Falcă, acuzat că şi-a însuşit proiectele lui Ciupe! „Aflat în pană de idei, le fură pe ale altora pentru a-şi face campanie”

Consilierul local municipal Ionel Ciupe l-a acuzat pe primarul Gheorghe Falcă de însuşirea şi finanţarea unor proiecte care ne-i aparţineau.

Ciupe a amintit despre nu mai puţin de 11 proiecte depuse de el la Consiliul Local Municipal, la care nu a primit nici un răspuns, ca mai apoi să constate că unele dintre ele au fost luate de bune de primarul Gheorghe Falcă şi finanţate de la bugetul local.

Consilierul local municipal a exemplificat cu studiul de fezabilitate privind înlocuirea bustului lui Ioan Rusu Şirianu, sistemele de avertizare luminoasă pentru pietoni de la şcoli şi grădiniţe, achiziția clădirii Cazinoului și transformarea acesteia în casă de căsătorii, pasajul în zona Podgoria şi aşa mai departe. Ciupe a spus că toate aceste iniţiative ale sale au fost însuşite de primarul Falcă, edilul ironizându-l mai apoi că nu ar fi citit proiectul de buget.

„De ce îmi fură proiectele? Îi voi adresa o scrisoare deschisă, în care vreau să lămuresc cum stau cu adevărat lucrurile, pentru că este inadmisibil ce face el. Aflat în pană de idei, le fură pe ale altora pentru a-şi face campanie”, susţine Ionel Ciupe. Şi a mai dat un exemplu: „Acum, Falcă a declarat că Primăria va oferi 1.000 metri pătraţi pentru construirea de apartamente pentru medicii rezidenţi. Cel puţin de două ori am solicitat, cu mult înainte, să construim 100 de apartamente pentru medici, în municipiu, unde deficitul de cadre medicale este de 25%, dar acestea să rămână în proprietatea municipalităţii, nu cum vrea Falcă, doar să doneze terenul”.

  1. Ionel Cipe un liberal adevarat.te sustinem!

    Raspunde
  2. Emil, the real... 8 februarie, 2016, 7:25 am

    Pe ce bani sa construim? Pe banii firmei tale ´andromeda ´ Te umpli din nou de penibil, chiar nu intelegi ca aradenii si-auu dat seama ca esti doar un mincinos parvenit?

    Raspunde
  3. Indiferent ,fapta de furt ramane si gogu falca a mai dovedit inca o data ce caracter mare este.

    Raspunde
  4. din nou apare Traseisul politic sa dea lectii de viata???? mars pe centura politicii

    Raspunde
  5. Hotul striga hotul 9 februarie, 2016, 8:03 am

    Blablablabla gargara ieftina, caracteristica acestui personaj penibil.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.