Falcă și Cionca, TĂIAȚI pe față! Campania PNL Arad pentru europarlamentare se anunță un EȘEC

Falcă și Cionca, TĂIAȚI pe față! Campania PNL Arad pentru europarlamentare se anunță un EȘEC

Liberalii arădeni sunt ironizați pe banii lor în campania pentru alegerile europalamentare.

Astfel, Gheorghe Falcă și Iustin Cionca apar cu fețele tăiate pe unele dintre bannerele expuse prin Arad, fantele realizate pentru vânt fiind făcute exact pe chipurile acestora. Rezultatul este sluțirea imaginii celor doi actuali fruntași liberali proveniți din PDL. Spre deosebire de ei, Glad Varga și Rareș Bogdan apar bine-merci pe bannere, fantele pentru vânt fiind realizate între imaginile lor.

Presa a mai semnalat și alte „anomalii”: Geanina Pistru e trecută doar Geanina pe bannere iar deputatul Glad Varga doar Glad, pe numele mici, lucru care lasă loc de interpretări. În plus, bannere cu Geanina și Glad apar expuse prin destule locuri din județ unde oamenii habar nu ai cine sunt cei doi. În schimb, senatorul liberal Ioan Cristina, despre care se spune că ar fi câștigat de fapt alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad în 2012 (dar rezultatele ar fi fost „trântite” în favoarea PDL) nu apare deloc pe materialele promoționale de campanie ale PNL Arad, spre nedumerirea multora dintre susținătorii proveniți din vechiul PNL.

Dacă la toate acestea mai adăugăm și problemele de organizare (de exemplu, Ovidiu Moșneag „dirijează” la Almaș, pe Valea Crișului Alb) avem tabloul complet al unei campanii ce se anunță un eșec, adevăratul scop ale acesteia fiind, probabil, să-l țină pe Falcă acasă…

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.