Falcă trebuie încurajat. Omul e… de neoprit!

Falcă trebuie încurajat. Omul e… de neoprit!

Gheorghe Falcă nu demisionează. În mintea sa, el nu are de unde demisiona. Că, zice el, funcția de coordonator de campanie nu mai există. Așa este, numai că demisia lui se impune din funcția de președinte de filială! Da, ați citit bine: De acolo trebuie să demisioneze Falcă. Din fruntea Organizației Județene PNL Arad, pe care a nenorocit-o. Și pe care a făcut-o de râs în toată țara, prin discursurile lui demne de studiu…

Culmea e, însă, alta în ceea ce-l privește: Dincolo de faptul că nu demisionează, zice gura lumii, acesta ar râvni la funcția de președinte al (de-acum) Micului PNL, după demisia femeii care s-a dovedit mai bărbată decât el: Alina Gorghiu.

În fine, nu știu cum să vă spun, dar omul trebuie încurajat, susținut. El e garanția faptului că, peste 4 ani, PNL nu va face nici măcar pragul electoral! Ceea ce nu e de dorit, desigur, dar dacă Falcă insistă…

Loading...
 1. omul e bolnav. ce n-ati inteles? daca invingea PNL era calare pe Alinuta râzgâindu-se la camere ca si nasul lui, alt nebun. asa, a lasat-o singurica pe Alinuta. Si se pregateste sa-i ia locul. ce urmează chiar ca va fi de infarct politic pentru PNL. Falca va fi groparul partidului!

  Raspunde
 2. falca e demn de mila.Om tanar in pragul nebuniei,ajutati-l cei cu competenta ca altfel e in stare de orice.Maine face sedinta cu liberalii si le spune ca el a adus PSD-ul la putere si voi il aplaudati ca la ultima sedinta.Doamne fereste(semnul crucii)…studiu de caz.

  Raspunde
 3. Nu a fost în stare să definitiveze pasajul peste calea ferată din zona CET dar vrea conducerea PNl ! Mai şi dă vina pe Cioloş că doar el e vinovat de scorul obţinut la alegeri ! Şi la procesul naziştilor de la Nuremberg doar Hitler a fost singurul vinovat ! Halal…….

  Raspunde
 4. de neoprit… din cadere

  Raspunde
 5. unde e bunulsimt 24 ianuarie, 2017, 3:10 pm

  inca mai crezi? TOM

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.