Falcă, un pas în spate. Cionca a preluat (deja) frâiele PNL Arad

Falcă, un pas în spate. Cionca a preluat (deja) frâiele PNL Arad

Fără îndoială, comunicatul de presă pe care prim-vicepreședintele PNL Arad Iustin Cionca l-a transmis marți, cu referire la alegerile locale parțiale de la Bocsig, i-a surprins pe mulți.

La numai o zi după ce într-un alt comunicat PNL în făcea responsabil pe Călin Abrudan, primarul orașului Ineu, de pierderea alegerilor de la Bocsig, Cionca vine și spune că n-a fost așa, că responsabilitatea pierderii alegerilor revine întregii conduceri a filialei județene. Dar, haideți să vedem ce s-a spus în cele două comunicate.

„Responsabilitatea alegerilor parțiale în comuna Bocsig din data de 05 noiembrie aparține șefului de campanie, Călin Abrudan și echipei sale. Atât domnul Abrudan cât și membrii echipei de campanie au fost aleși și validați în ședința BPJ de către colegii liberali. Cei care s-au ocupat de campania de la Bocsig vor prezenta un raport în următoarea ședință a Biroului Politic Județean al PNL Arad” , s-a afirmat, clar și răspicat, în primul comunicat.

La numai o zi, surpriză: „În ceea ce privesc vinovații pentru scorul luat de PNL la Bocsig, cred că nu este corect să arătăm cu degetul către o persoană sau mai multe, vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad. Blamarea domnului Abrudan a fost o eroare, o greșeală de comunicare gestionată prost, care nu se va mai repeta. De acum înainte știm exact ce avem de făcut pentru a câștiga Bocsigul în 2020 și ne concentrăm pe reconstrucția filialei locale”. Afirmația îi aparține lui Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad.

Faptul că s-a ieșit cu un al doilea comunicat de presă, „reparatoriu”, trădează greutatea pe care o are, în prezent, Iustin Cionca în partid. Una conferită, desigur, și de funcția administrativă deținută, aceea de președinte al Consiliului Județean Arad.

Ca să n-o lungim prea mult, trebuie spus că ieșirea lui Cionca poate fi interpretată în două feluri, ambele favorabile lui: Ori l-a pus la colț pe Gheorghe Falcă (autorul moral al primului comunicat), ori Falcă a acceptat să facă singur un pas în spate. Cunoscând cum merg lucrurile în partid, optăm pentru cea de a doua variantă, Iustin Cionca putând fi privit, de pe acum, ca următorul președinte al PNL Arad.

Loading...
 1. Doamne fereste ca Cionca sa fie urmasul lui Falca. Nu s-ar schimba nimic, Cionca ar fi numai prelungirea bratului lui Falca si nimic mai mult. Deci cine il cunoaste pe Falca stie ca ce spune azi maine nu mai este valabil.

  Raspunde
 2. CIONCA e mai pervers decât Falca!in fata spune una in spate te arde!plus ca ce zice azimaine neagă! Caracter………

  Raspunde
 3. Atunci cand Falca a condus campania PNL la nivel national, cu rezultatele binecunoscute nu l-am auzit sa faca vreun raport sau sa isi asume vreo raspundere. Cred ca toti cei din alte formatiuni s-au bucurat de numirea lui Falca in aceasta functie.

  Raspunde
 4. Falcă a dus de râpă acest partid, nu singur ci împreună cu Geani Pistru. va fi jale in 2020…….. 🙁

  Raspunde
 5. 31 de luni mai au de statla butoane

  Raspunde
 6. of Doamne! cam mult!!

  Raspunde
 7. Unul care chiar știe 12 noiembrie, 2017, 10:13 am

  PNL? Partid sau gașcă?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.