Mai multe articole din rubrica "" ↑

Falcă vrea să candideze singur, ca şi Ceauşescu, la şefia partidului

Falcă vrea să candideze singur, ca şi Ceauşescu, la şefia partidului

Alegerile din PNL Arad bat la uşă, lupta pentru şefia organizaţiei judeţene ducându-se asiduu deja, departe de ochii lumii.

Deşi, deocamdată, nu şi-a anunţat intenţia de a candida decât Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, posibili candidaţi la funcţia de preşedinte sunt vehiculaţi deputatul Eusebiu Pistru, senatorul Ioan Cristina, preşedintele CJA Iustin Cionca, fostul preşedinte Gheorghe Seculici, fostul senator Constantin Traian Igaş şi deputatul Glad Varga. Şi, desigur, actualul preşedinte Gheorghe Falcă.

Potrivit unor surse, de teamă că ar putea pierde competiţia în partid, Gheorghe Falcă încearcă să-i determine pe eventualii contracandidaţi să renunţe la candidaturi. Cu alte cuvinte, Gheorghe Falcă încearcă, din nou, la fel ca şi la precedentele alegeri interne (din vechiul PDL), să rămână unic candidat. Atunci nu i-a reuşit, fiind concurat puternic de Nicolae Ioţcu. Şi există toate şansele să nu-i reuşească nici acum, mai ales că de această dată sunt mai mulţi pretendenţi la fotoliul de preşedinte. „Poate că o să reuşească să-i convingă pe unul sau doi dintre ei, dar nu pe toţi. Dacă va reuşi, totuşi, să-i convingă pe toţi să nu mai candideze, înseamnă că sunt slabi”, a declarat un primar liberal pentru NewsAr.ro.

Rămâne de văzut, aşadar, cât de slabi sunt posibilii contracandidaţi ai lui Falcă.

Loading...
 1. ati uitat-o pe Geani care va candida si va castiga

  Raspunde
 2. FALCA NU VA CANDIDA CU NIMENI.EL IN VIATA LUI NU A OBTINUT CEVA PRINTR-O COMPETITIE CORECTA.

  Raspunde
 3. Doamne fereste! Falca s-a facut de rusine in toata tara, nu mai este luat in seama la Bucuresti si sta acum ascuns ca un caine batut si alungat din casa. Deci eu cred ca totusi Calin Abrudan este cel mai bun, si daca privim in viitor se intrevede ca presedinte pe tara a PNL-ului domnul Ludovic Orban, deci si de aici va bate vantul iar Calin Abrudan este vechi PNL-ist si nu PDL-ist care dupa ce s-a facut de rusine cu partidul lui glorios, se ascunde dupa cortina galben-albastru ca sa pacaleasca alegatorii. Vrem sa revina in Arad PDL-ul, iar cei ce au taiat pensiile si salariile, adica PDL-ul sa faca un mare pas inapoi.

  Raspunde
 4. Nime nu.l bate pe falca. Abrudan va fi terminat politic dupa lupta asta. Mehelean va fi primar la ineu. Cionca si pistru se retrag de la inceput. In Arad nu exista pnl! Doar pdl

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.