Falcă vrea să facă el ce nu (poate) face Guvernul: Cere PASAJELE de pe centura Aradului

Falcă vrea să facă el ce nu (poate) face Guvernul: Cere PASAJELE de pe centura Aradului

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a abordat într-o conferinţă de presă situația lucrărilor blocate la pasajele de pe șoseaua de centură a municipiului Arad.

„Cred că deputatul PSD Măduța ar trebui să-și ceară scuze arădenilor pentru blocarea acestor lucrări în anul 2012. Parlamentarii PSD Măduța, Căprar împreună cu prefectul reprezentant al Guvernului în teritoriu, sunt resposabilii pentru acest blocaj și pentru situația în care s-a ajuns. Cer Guvernului României să ne transfere nouă aceste lucrări, să finalizăm noi cele două pasaje și să punem în funcțiune centura astfel încât traficul să se poată desfășura corect iar arădenii să nu mai fie înjurați de toți cei care circulă pe această șosea”, a declarat primarul.

Cele două pasaje peste liniile de cale ferată care intersectează DN7 în zona cartierului Micălaca Est și a Căii 6 Vânători – CET sunt investiții ale Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Construcția lor a început în anul 2011, aminteşte Gheorghe Falcă, dar în vara anului 2012 finanțarea lucrărilor a fost sistată, şantierele fiind abandonate. Timpii foarte mari de așteptare la barierele de cale ferată din aceste zone precum și măsurile de deviere a traficului impuse de organizarea de șantier provoacă blocaje majore traficului de pe DN7, pe centura Aradului, a mai spus primarul.

Loading...
  1. Falca pt. noi este Ceausescu doi.ura!

    Raspunde
  2. face pa masa , doar bate din gura ! asa cum fac toti politicieni , si chiar daca ar fii sa faca el , doar nu ar da de la el din buzunar .

    Raspunde
  3. are bani de pasaje dar strazile sparte din municipiu vrea sa i le asfalteze guvernul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.